„Iš KVN komiko, kuris gaudavo 100 dolerių už koncertą, virtau megapopuliariu žmogumi, kuriam tekdavo ir verslo klasė, ir VIP, ir didelis honoraras“, – prisimena humoristas.

Vis dėlto solidus uždarbis atsirado ne šiaip – tai pareikalavo nemažų pastangų, rašo starhit.ru.

„Pamenu, kaip prie manęs priėjęs prodiuseris Arturas Džanibekianas sako: „Kiek tu nori uždirbti?“ Sakau: „Žinai, 10 tūkstančių dolerių neatsisakyčiau.“ Ir jis labai greit sutiko, o aš įsitempiau – ar ne per mažai pasakiau? Bet mes dirbome dieną naktį. Kartą pagavau save mąstant: aš dulkiname paviljone, rugpjūtį, prakaituoju su darbininko drabužiais. Visi prie jūros, maudosi, o aš filmuojuosi. Tačiau trejus metus iš eilės mes labai daug dirbome. Šlovė – labai rimtas išbandymas“, – pasakoja M. Galustianas.

Kažkurią akimirką M. Galustianas net susirgo žvaigždžių liga. Pasak komiko, jį išgydė su pramogų sfera nesusiję draugai.

„Jie tik pasakė: „Ei, nusileisk ant žemės“, – prisimena aktorius.

Šiandien M. Galustianas dirba televizijos kanale STS, veda projektą „Miša viską gadina“.

„Visi labai nustebo: esą, kaip tu taip ėmei ir išėjai iš TNT? Bet aš truputį paaugau, man jau nebesmagu per televizorių sakyti žodį „šikna“, aš suprantu, kad namuose TNT jau nebeįjungsiu – turiu vaikų, kurie gali išgirsti negražų žodį. STS šia prasme yra šviesesnis, geresnis, labiau skirtas šeimai, ir man tai patinka. Turiu gerą sutartį, galiu laisvai kurti. Man ramu širdyje, nes ne visą gyvenimą tik „chi chi“ ir „cha cha“, o dar ir naudingą informaciją auditorijai perduodu“, – prisipažino Michailas kalbėdamas su „PeopleTalk“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)