Tai buvo Jungtinės Karalystės princo Williamo žmonos apsilankymas „Fakenham Garden Centre“ – šeimai priklausančiame versle Norfolke, Anglijoje.

Vizito metu Kembridžo kunigaikštienė susitiko su centro savininkais Martinu ir Jennie Turneriais, kurie papasakojo, kokių saugumo priemonių ėmėsi, kad vėl galėtų saugiai priimti lankytojus, rašo etonline.com.

Be to, princo Williamo žmona nustebino kiek kitokiu savo įvaizdžiu. Mėlyna palaidine, juodais džinsais ir pilka liemene pasipuošusi K. Middleton ekskursijos po centrą metu atrodė puikiai nusiteikusi, daug šypsojosi ir bendravo su personalu.

Kate sutuoktinis princas Williamas taip pat pasirodė viešumoje, jo vizito sulaukė vietos parduotuvėlė „Smiths the Bakers“, priklausanti Paului ir Teresai Brandonams. Šeimai priklausantis verslas gyvuoja jau penkiasdešimt metų.

Kate Middleton ir princas Williamas

Princas vilkėjo mėlynos spalvos ansamblį. Apsilankymo metu jis bendravo tiek su savininkais, tiek su personalu, aptarė, kokią įtaką pastaroji naujojo koronaviruso krizė turėjo jų verslui.

Williamo ir Kate paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ paviešintos poros vizitų nuotraukos ir paaiškinta, kodėl jie įvyko būtent tokiu metu.

Jungtinėje Karalystėje po truputį vėl atveria duris nebūtinųjų prekių parduotuvės, tad Kembridžo kunigaikščiai aplankė du nepriklausomus verslus ir paklausinėjo, kaip jiems pavyko atlaikyti krizę ir kaip sekasi grįžti į normalias vėžes. Taip pat akcentuojama, kad Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė verslo bendruomenėms norėjo pasiųsti palaikymo žinutę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)