Paviešintose fotografijose, kurias įamžino Kembridžo kunigaikštienė, princas Williamas linksmai leidžia laiką su savo vaikais: princu George'u (6), princese Charlotte (5) ir princu Louisu (2).

Nuotraukos darytos šio mėnesio pradžioje Norfolke.

Princas Williamas su vaikais

Pirmoje nuotraukoje tėtis įamžintas besijuokiantis su vaikais pievoje, antroje – pozuojantis kartu su savo atžalomis ant supynių.

Dėl koronaviruso pandemijos naujienų iš karališkosios šeimos fronto sulaukta kur kas mažiau. Kelis mėnesius princo Williamo šeima izoliavosi savo dvare užmiestyje, Anmer kaimelyje.

Ši fotosesija tikrai nėra pirmoji, kurią įamžina K. Middeton. Fotografija – vienas iš Kembridžo kunigaikštienės hobių. Esant progoms šeimoje karališkieji rūmai neretai paviešina būtent Kate darytus kadrus.

Pavyzdžiui, pirmąją princo Louiso fotosesiją įamžino būtent jo mama. Tuomet mažylis buvo vos trijų dienų laiko.

Princas Williamas su vaikais

Delfi primena, kad princas Williamas ir K. Middleton susituokė 2011 metų balandžio 29 dieną.

Tądien visas pasaulis užgniaužęs kvapą laukė karališkų vestuvių pradžios. Karietos, sniego baltumo suknelė ir iki detalių apgalvotos smulkmenos. Poros meilės šventė priminė tas, kurios dažniausiai piešiamos pasakose. Pasibaigus puotai viskas stojo į kasdienes vėžes ir, rodos, su kiekviena diena šios karališkosios šeimos nariai tampa vis labiau mylimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)