Kaip teigia pareigūnai, manekenė buvo kankinama ir galiausiai nužudyta šaunamuoju ginklu. Kraupų nusikaltimą įvykdė jos buvęs vaikinas, su kuriuo E. Khlyupina santykius kūrė penkerius metus, tačiau galiausiai juos nutraukė.

Maskvoje esančiame bute žiauriai nužudyta ir manekenės mama bei ketverių metų berniukas. Kaip skelbia „The Sun“, šūviai namuose pasigirdo vos kelios akimirkos prieš į įvykį atvykstant policijos pareigūnams.

Manoma, kad šaltakraujišką nusikaltimą įvykdęs žudikas – Sevastyanas Putintsevas (21) – taip galėjo pasielgti iš pavydo, kadangi Elizaveta galėjo turėti naują širdies draugą. Jauno vyro kūnas buvo rastas šalia nuo jo rankos kritusių aukų.

Policiją sugebėjo išsikviesti pati modeliu dirbusi Elizaveta, po to, kai jai buvęs mylimasis šovė pirmą kartą.

Į butą atvykę pareigūnai paliudijo, kad aukos buvo žiauriai kankinamos. Tą patvirtino ir kaimynai, kurie tikino girdėję šeimos klyksmus ir aidinčius šūvių garsus.

Siaubingą nusikaltimą įvykdęs vyras minėtame šaltinyje įvardijamas kaip Adolfo Hitlerio fanatikas. Pareigūnai vėliau žudiko bute rado daug A. Hitlerio nuotraukų, svastika ženklintų daiktų ir net nacių uniformą.

Leidimą ginklui S. Putintsevas gavo vos kelios dienos prieš trigubą žmogžudystę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)