„Kai tos moterys teigia, kad yra laimingos turėdamos tokį kūną, aš jomis netikiu. Mano kūnas buvo iš tiesų didelis, bet aš nesijaučiau laiminga. Išoriškai gal ir taip, tačiau naktimis gulėdama lovoje jausdavausi labai nelaiminga“, – pasakė ji savo pačios vedamos pokalbių laidos „The Talk“ eteryje.

Sh. Osbourne itin teigiamai įvertino Adele pastangas sulieknėti.

„Ji atrodo tiesiog fantastiškai“, – džiūgavo Sh. Osbourne.

Nors šiaip jau akivaizdūs dainininkės figūros pokyčiai vertinami prieštaringai: išties įvairių komentarų pažiro po to, kai socialiniame tinkle „Instagram“ Adele paviešino neseniai darytą savo nuotrauką.

„Visiškai suprantu Adele. Atėjo metas, kai ji numetė svorio. Tai – jos kelionė, jos gyvenimas“, – sakė Sh. Osbourne.

„Veikiausiai ji pamanė, kad turi pamėginti numesti svorio. Nesvarbu, kokia buvo priežastis. Esu įsitikinusi, kad taip padarė dėl sveikatos“, – pridūrė ji.

„Ji atrodo tiesiog fantastiškai. Džiaugiuosi dėl jos. Visi turėtų dėl jos džiaugtis, nes šitoks buvo jos pasirinkimas. Ji tai padarė tik dėl savęs, o ne dėl ko nors kito. Todėl visi turėtų dėl jos džiaugtis“, – toliau kalbėjo Sh. Osbourne.

Beje, praeitą mėnesį Sh. Osbourne sukritikavo Simoną Cowellą (šių dviejų įžymybių nesantaika jau ilgą laiką – vieša paslaptis). Jis, kaip tada pasakė Sh. Osbourne, yra pasenusių pažiūrų, nes nemėgsta žmonių, kurie turi antsvorio.

Delfi primena, kad minėdama 32-ąjį gimtadienį muzikos atlikėja Adele nudžiugino gerbėjus ir „Instagram“ sekėjus. Čia moteris pasidalijo nuotrauka, kurioje ji visiškai pasikeitusi – atlikėja numetusi nemažai svorio, stovi šalia įspūdingo gėlių vainiko apsitempusi juodu mini sijonu.

„Dėkoju už sveikinimus. Tikiuosi, jog esate saugūs ir sveiki šiuo beprotišku laiku. Noriu padėkoti visiems, kurie šiuo metu, rizikuodami savo gyvybe, rūpinasi mumis. Jūs esate tikri angelai“, – rašė Adele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)