„Buvau namuose. Mes turėjome savo šulinį. Aš leidau vandenį iš krano, vieną ranką buvau uždėjusi ant krano, o tuo metu į kriauklę trenkė žaibas. Žaibas perėjo per vandenį. Į mane taip stipriai trenkė, kad net nuskriejau per virtuvę ir trenkiausi į šaldytuvą“, – dalijosi prisiminimais Sh. Stone.

Filmų „Esminis instinktas“ ir „Esminis instinktas 2“ žvaigždė nepasakė, kada tiksliai tai įvyko, tik pabrėžė, kad tai buvo unikali patirtis, o viskas atrodė „labai ryšku“.

„Mama greitai įsodino mane į automobilį ir nuvežė į ligoninę. Elektrokardiografija parodė, kad mano organizme – daug elektros. Ištisas 10 dienų man kasdien darė elektrokardiografijos tyrimą“, – pasakojo ji.

Šis incidentas buvo ne vienintelis iškilęs pavojus aktorės gyvybei. Būdama 14 m. ji jojo ir užkliuvo už skalbinių virvės, kuri įsirėžė į kaklą ir vos neperpjovė kaklo venos. Pjūvis per plauką nekainavo tuometinei paauglei gyvybės, o randas ant kaklo liko visam gyvenimui.

2001 m., būdama 43 m., Sh. Stone patyrė insultą. Pernai liepą interviu „Variety“ ji pasakojo, kad po insulto jautėsi niekam nereikalinga ir pamiršta Holivude. Po to ji dvejus metus nevaidino, o visiškai pasveikti prireikė net septynerių metų.

„Žmonės labai nedraugiškai elgėsi. Nemanau, kad kas nors, pradedant mano kolegėmis, baigiant mano globos bylos teisėja, supranta, koks pavojingas insultas moterims ir kaip sunku pasveikti“, – pabrėžė ji.

Dabar aktorė ragina moteris rūpintis sveikata. Ji įspėja nelaukti, pastebėjus pirmus požymius ir nerimą keliančius simptomus.

„Jei stipriai skauda galvą, reikia vykti į ligoninę. Aš nuvažiavau į ligoninę, tik praėjus trims ar keturioms dienoms po insulto. Dauguma žmonių tokiais atvejais miršta. Kai mane operavo, tebuvo 1 procentas, kad liksiu gyva. Mėnesį laiko medikai nežinojo, ar išgyvensiu“, – pasakojo Sh. Stone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)