Praėjus trims metams po kraupaus įvykio, likę gyvi namo gyventojai, žmonės, prisidėję prie gaisro padarinių kompensavimo ir kitos pagalbos suteikimo bei paramą teikiančios garsenybės surengė virtualų paminėjimą, kuriame pagerbė žuvusiuosius.

Širdį veriančia kalba sekmadienį pasidalijo ir garsioji anglų dainininkė Adele, kuri jau ilgą laiką prisideda prie „Grenfell“ bendruomenės, rengiančios paramos akcijas daugiabučio gaisruose artimuosius ir turtą praradusioms šeimoms, veiksmų.

Adele jautria kalba paminėjo Londono daugiabučio liepsnose žuvusius žmones

„Dalinuosi su jumis meile ir noriu, kad žinotumėt, jog šiandien, kaip ir kasdien, apie jus galvoju. Net gi dabar, kai gyvename virtualiame pasaulyje, 2020-ųjų „Zoom“ gyvenime, be galo svarbu mums susirinkti ir kartu gedėti. Prisiminti tą naktį ir pasikalbėti apie tai, kiek kelio nuėjome po nelaimės. Taip pat prisiminti žmones, kurių gyvybės skausmingai nutrūko tą naktį.

Nėra tinkamesnio laiko iš tikrųjų pasimėgauti draugyste, užuojauta ir atvirumu. Tai yra mums paskatinimas veikti. Tai yra moksliškai pagrįstas atsakymas, kodėl žmonės turi laikytis išvien kaip gyvūnai. Negalime vieni kitų palikti vienų. Mums reikia vienas kito, kad išgyventume ir tai tikrai supratau bendradarbiaudama su „Grenfell“ bendruomene. Aš dar niekada nesijaučiau tokia įkvėpta.

Man labai liūdna, kad šiandien negalime būti visi kartu. Nuostabu, kai susirenkame į būrį, aplink mus laksto vaikai. Visų jų labai pasiilgau. Kitais metais tikrai būtent tokį paminėjimą surengsime – negaliu sulaukti, kol jus visus pamatysiu. Labai jūsų ilgiuosi ir nuolat apie jus galvoju. Būkite saugūs, būkite sveiki“, – jausmingai kalbėjo Adele.

Dainininkė vaizdo įraše atrodė kitokia nei ją buvo įprasta matyti. Tai buvo jos pirmoji vieša kalba po išvaizdos pokyčių – moteris atsikratė beveik 30 kilogramų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)