Avarija įvyko prieš pat dešimtą valandą vakaro. Aktorius vairavo savo „Jeep Grand Cherokee“. Jis dideliu greičiu įvažiavo į priešingą eismo juostą, susidūrė su pristatymo paslaugas teikiančiu furgonu, apgadino dar kelias mašinas. Kaip teigia „Baza“, tuo metu aktoriaus automobilyje buvo dar du žmonės: aktorius Ivanas Stebunovas ir jo žmona Jelena Vlasova. Aktorius I. Stebunovas tokią informaciją televizijos kanalui „360“ paneigė, o TASS šaltinis vėliau patvirtino, kad avarijos metu M. Jefromovas buvo vienas.

Įvykio vaizdo įrašą ir kas vyko po avarijos, galite pamatyti čia:

M. Jefremovas sulaikytas nelaimės vietoje. Po medicininės apžiūros paaiškėjo, kad jis apsvaigęs nuo alkoholio. Remiantis žiniasklaida, jo kraujyje rasta 2,1 promilės alkoholio, o tai maždaug pusė butelio degtinės.

„Tai alkoholio kiekis, pereinantis iš vidutinio į sunkų girtumą“, – teigia šaltiniai.

M. Jefremovas iš areštinės vėliau buvo paleistas.

57 metų furgono vairuotojas Sergejus Zacharovas per avariją labai sunkiai sužeistas, birželio 9-osios rytą jis ligoninėje mirė. Kaip skelbia „Mash“, S. Zacharovas dirbo internetinės parduotuvės kurjeriu. Į ligoninę jis atvežtas su daugybiniais lūžiais ir sunkiomis galvos traumomis.

Pirmieji apie vyro mirtį birželio 9 dieną paskelbė „Baza“, „Masha“ ir TASS. Vėliau „RIA Novosti“ patvirtino, kad tokią informaciją perdavė ligoninės atstovai.

„Jis patyrė labai daug sunkių vidaus organų sužeidimų, neteko daug kraujo. Organai vienas po kito liovėsi atlikę savo funkcijas. Medikai visą naktį kovojo dėl jo gyvybės. Deja, bet ryte jo širdis sustojo, ir visi bandymai ją priversti vėl plakti baigėsi nesėkme“, – „Interfax“ sakė gerai informuotas šaltinis.

Iš pradžių aktoriui grėsė kaltinimai kelių eismo taisyklių pažeidimais, įskaitant tai, jog savo neatsargiais veiksmais sukėlė sunkų kito asmens kūno sužalojimą“, už ką gresia iki septynerių metų nelaisvės. S. Zacharovui mirus, kaltinimai perkvalifikuoti į rimtesnius: dabar jis kaltinamas kelių eismo taisyklių pažeidimu, vairavimu išgėrus ir per savo neatsargumą pražudžius žmogų“.

Jeigu bus pripažintas kaltu, jam gresia laisvės atėmimo bausmė nuo penkerių iki dvylikos metų.

M. Jefremovo advokatas patvirtino, kad aktorius neneigia savo vaidmens avarijoje, tačiau kol kas dar nebuvo atlikta apklausa, todėl oficialiai savo kaltės jis dar nepripažino. RT šaltinių teigimu, prevencijos tikslais M. Jefremovui paskirtas namų areštas.

Kaip teigia TASS šaltinis teisėsaugos sistemoje, nuo 2020 metų pradžios aktorius jau įvykdė dešimt administracinių kelių eismo taisyklių pažeidimų. „MBKh Media“ duomenimis, jo sąskaitoje – 11 nesumokėtų baudų, siekiančių apie 36 tūkst. 500 rublių, visos jos susijusios su jo avarijos metu vairuotu automobiliu. Dvi baudos jam skirtos avarijos dieną – birželio 8-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (263)