Milijardieriaus Aleksandro Čigirinskio dukrai Irinai teko nutraukti atostogas Prancūzijoje. Mergina paneigė gandus, kad užsikrėtė koronavirusu, ir paskelbė įrašą, kuriame pasakoja, jog dvi savaites praleido karantine.

„Dabar niekam nėra pasireiškusių simptomų. Tai yra prevencinės priemonės, kad nebūtų keliama grėsmė nei savo, nei kitų sveikatai! Šiandien naktį mes atskridome, iš karto įpareigojo atlikti greituosius testus, o dabar mes kol kas tiesiog laukiame atsakymų! Visa mūsų šeima izoliuojasi, kol situacija dėl viruso nenurims! Tą patį patariu padaryti absoliučiai visiems! Surenkite sau atostogas namuose! Mes informuosime jus apie tai, kas vyksta! Prašau visų nedaryti skubotų išvadų dėl mano tariamos ligos ir mažiau skaitykite visuomenės naujienas! Tikėsimės, kad mums pavyks išvengti šios ligos!“ – instagrame parašė Irina.

Aleksandro Čigirinskio dukra Irina

Jos sesuo Marija padėkojo visiems, kas ją palaikė, ir pažymėjo, kad šiuo visame pasauliui nepaprastu metu vienišai jai jaustis neleidžia artimieji.

„Su džiaugsmu visiems pranešu, kad mano koronaviruso tyrimas yra neigiamas! Esu visiškai sveika! Tačiau karantinas tuo nesibaigia, todėl ketinu ir toliau izoliuotis. Aš visai nebijojau susirgti ir tame nematau nieko gėdingo! Tačiau žmonių reakcija į naujieną apie ligos grėsmę negali nestebinti! Daugelį tiesiog apėmė agresija, neapykanta ir panika! Ir susirgusius tiesiog užmėto akmenimis ir laiko raupsuotaisiais! Žmonės, sustokite! Pats baisiausias dalykas yra prarasti žmogiškumą! Susirgti ar ne sprendžia ne pats žmogus! Tačiau mes galime pakeisti savo požiūrį į tai, kas vyksta! Man toks elgesys yra baisesnis už koronavirusą! Susimąstykite!“ – paragino ji.

Aleksandro Čigirinskio dukra Marija

Verslininko Zijado Manasiro vyriausiajai dukrai Elen taip pat teko raminti savo sekėjus ir aiškinti, kad ji nėra užsikrėtusi koronavirusu. Mergina patikino, kad ji su šeima jaučiasi puikiai ir, laimei, nėra jokių simptomų ar įtarimų dėl ligos.

„Su visais, kas skleidžia melagienas, klausimas bus sprendžiamas pagal Rusijos Federacijos įstatymus. Pati esu žurnalistė ir man labai gėda dėl savo kolegų. Portalai tyli apie tikrai svarbius dalykus, tačiau išgalvoja naujienas pasitelkdami savo lakią vaizduotę. Linkiu visiems turėti daugiau savigarbos ir išlaikyti sveiką protą ir nenusileisti iki žemų baimės vibracijų“, – savo sekėjams socialiniuose tinkluose parašė ji.

Elen Manasir

Londone kartu su vyru gyvenanti Diana Manasir pasiskundė, kad jos universitetą, kaip ir daugelį mokslo įstaigų Anglijoje, uždarė karantinui iki mokslo metų pabaigos.

„Iki paskutinės minutės tikėjausi, kad tai tik informacinis triukšmas, tačiau panašu, kad tai truks ilgai... Todėl bandome įžvelgti judėjimo laisvės apribojimų privalumų: dingstis daugiau laiko praleisti su šeima (daugelis jau dirba ir mokosi nuotoliniu būdu); dingstis, pagaliau, susitvarkyti namus ir atsikratyti nereikalingų daiktų; dingstis užsiimti tuo, kam nuolat trūksta laiko; dingstis pagerinti kulinarinius įgūdžius (vakar staiga atradau, kad Rigatoni makaronus gaminu geriau nei restoranuose); dingstis sulėtinti tempą tiems, kas dar neišmoko to daryti; dingstis peržiūrėti savo įpročius ir perdėto vartojimo beprasmybę“, – parašė ji.

Rusijos energetikos ministro Aleksandro Novako duktė Alina taip pat įžvelgė savų pandemijos pliusų. Ji džiaugėsi, kad Venecijoje vanduo kanaluose tapo skaidrus, o kitoje turistų pamėgtoje vietoje pasirodė retų gražių paukščių.

„Galbūt planeta nori pailsėti? Ji pavargo nuo žmonių šurmulio, ji spardosi audromis ir liūtimis, ji karščiuoja žiemą be šalčio, ji nusikrato žemės drebėjimais kaip šuo, kuris pavargo arba ką tik išlipo iš vandens“, – filosofavo modelis, cituodamas Mariją Stepanenko.

Lenktynininkas Nikita Mazepinas savo gerbėjams pranešė, kad jaučiasi puikiai, jokių simptomų jam nepasireiškė ir treniruojasi pagal planą.

„Imuosi visų apsisaugojimo priemonių, kurių imtis rekomenduoja gydytojai. Nekeliu grėsmės draugų ir pažįstamų sveikatai. Atidžiai seku savo savijautą. Nebuvau Maskvoje nuo ketvirtadienio. Tačiau žinau, kad mano tėvas tyrėsi dėl koronaviruso, nors simptomų ir nejaučia. Manau, kad jis pasielgė teisingai ir atsakingai, nes yra atsakingas už didelio kolektyvo gerovę. Sekite jo pavyzdžiu!“ – po nuotrauka, kurioje užfiksuotas besitreniruojantis namuose, parašė jis.

Stambaus investuotojo Romano Ozimkovo, vykdančio kelis stambius statybos projektus, dukra Kristina taip pat nusprendė neiti iš namų. MGU studentė prisipažino, kad labai džiaugėsi galėdama gimtadienį sutikti izoliacijoje kartu su šeima ir pačiais artimiausiais.

Kristina Ozimkova

O štai CSKA prezidento Jevgenijaus Ginerio anūkė Aleksandra nesidžiaugė būtinu įkalinimu. Ji sakė turėjusi išskristi į Londoną, tačiau dėl koronaviruso buvo priversta sėdėti Maskvoje.

Aleksandro Novako duktė Alina

Koronavirusas sugadino ir žvaigždžių pamėgto vaizdo klipų kūrėjo Pavlo Chudiakovo dukros Tonios Chudiakovos planus. Dėl pandemijos Jutos valstijoje buvo atšauktas šokių konkursas, kuriam ji su partneriu ruošėsi visus metus.

Tonia Chudiakova

„Negaliu net aprašyti, koks tai nusivylimas. Tiesiog neįtikėtina. Mes tiek ruošėmės... Tiek nervų, ašarų, pastangų ... Taip šis virusas paveikė manė... Iš pradžių aš raudojau ir pykau, o vėliau supratau, kad sveikata yra svarbiau už titulus. Negalima taip užsifiksuoti. Į viską reikia žvelgti tarsi iš šalies. Dėl to, kad iš studijos mes neišeiname po aštuonias valandas, atrodo, kad daugiau nieko nėra. Tik tikslas ir kelias iki jo. Nepaisant nieko“, – parašė ji.

Tonia Chudiakova su draugu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)