Australijos dizaineris Jaysonas Brundsonas šią įdomią detalę atskleidė duodamas interviu „Harper Bazaar U.K.“, skelbia instyle.com. Jis prisiminė susitikęs princesę Dianą Australijoje, kurioje ji apsilankė po skyrybų, 1996 m.

„Mudu su Johu Bailey buvome labai geri draugai, ir jis buvo paskirtas Dianos plaukų stilistu princesės vizito metu“, – pasakojo J. Brundsonas.

Princas Charlesas ir Diana su vaikais

Kai princesei Dianai buvo padaryta šukuosena, ji pradėjo ruoštis apsilankymui ligoninėje ir apsivilko kremo spalvos „Versace“ kostiumėlį su sijonu, bet nežinojo, kokius aksesuarus prie jo priderinti. J. Bailey nedvejodamas pristatė savo bičiulį J. Brundsoną kaip puikų aprangos specialistą, ir netrukus princesė Diana jam demonstravo visus į kelionę pasiimtus aksesuarus.

„Ji nuėjo į savo miegamąjį, grįžo abiejose rankose gniauždama įvairiausius batelius ir rankines ir viską tiesiog numetė ant sofos. Paskui paklausė: „Ką manai?“ Aš apžiūrėjau aksesuarus, radau „Chanel“ batelių porą ir atsakiau: „Šitie puikiai tiktų prie „Versace“ kostiumėlio.“ Diana nesutiko: „Ne, negaliu nešioti jokių „Chanel“ gaminių dėl logotipo – dviejų sujungtų raidžių C.“ Paklausiau jos, kodėl, ir princesė atsakė: „Nes logotipas man asocijuojasi su Camilla ir Charlesu“, – paaiškino J. Brundsonas, atskleisdamas tikrąją priežastį, kodėl po skyrybų su princu Charlesu Diana išsižadėjo „Chanel“ produkcijos.

Chanel mados namų logotipas

„Bateliai buvo akivaizdus mados namų „Chanel“ kūrinys. Kiek pamenu, ant jų puikavosi aukso spalvos logotipas. Kadangi buvo praėję tiek nedaug laiko po skyrybų, ko gero, žurnalistai ir fotografai taip pat būtų atkreipę dėmesį į batelius“, – tęsė jis.

„Johas pradėjo daryti Dianai šukuoseną ir su ja šnekučiuotis, o aš tiesiog stovėjau laikydamas plaukų šepetį ir galvojau: Dieve mano, liečiu princesės Dianos plaukus. Buvau tiesiog pakerėtas, – prisipažino J. Brundsonas. – Beje, ji telefonu plepėjo su Madonna. Manau, kad garsiosios moterys kalbėjo apie skyrybas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)