2002 m. padaryta nuotrauka turėjo priminti legendinę 1945 m. Pergalės prieš Japoniją dienos fotografiją – seselę bučiuojantį jūreivį. Tuo metu būsimoji pirmoji ponia Melania Knauss buvo nelabai žinomas modelis.

Žurnalas ją pasamdė fotosesijai, skirtai Valentino dienos proga leidžiamam priedui „Singles“, skelbia nypost.com.

Su nekilnojamojo turto magnatu Donaldu Trumpu susitikinėjusi M. Knauss buvo atrinkta pozuoti viršeliui, kurio tikslas – pagerbti Niujorko pirmojo reagavimo tarnybų darbuotojus, tapusius žvaigždėmis po siaubingųjų rugsėjo 11-osios teroristinių išpuolių.

„Neseniai žurnalistas Mattas Haberis surado tai, ką žurnalo „New York“ personalas buvo pamiršęs. Pasamdėme jauną gražią slovėnę vardu Melania Knauss, kuri kelerius metus su pertraukomis susitikinėjo su Niujorko nekilnojamojo turto vystytoju, kol galiausiai už jo ištekėjo, – rašoma „New York“ pranešime. – Žinoma, tada neturėjome net minties, jog dirbame su būsimąja Jungtinių Amerikos Valstijų pirmąja ponia.“

Melania Trump ant žurnalo viršelio /Foto: New York Magazine

7-osios priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesys Danielis T. Keane’as, papildomai dirbdavęs modeliu, papasakojo prisiminimus, kaip su M. Knauss atkūrė garsiąją Alfredo Eisenstaedt’o Antrojo pasaulinio karo pabaigos nuotrauką.

Pasirodo, fotosesija buvo išties varginanti. Viršelyje įamžintą pozą jie kartojo „kelis šimtus kartų“.

„Kiekvieną kartą M. Knauss mane čiupdavo į glėbį ir įsisiurbdavo į lūpas“, – pasakojo D. T. Keane’as, dabar einantis Niujorko priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento komandos vado pareigas.

„Mano šukuosenų ir makiažo meistrė paklausė: „Ar žinai, kas ji tokia?“ Atsakiau neigiamai, nežinojau jokių modelių vardų, nes paprasčiausiai jais nesidomėjau. „Tai Melania Knauss... Donaldo Trumpo mergina.“ Mat kaip, gerai“, – savo reakciją prisiminė ugniagesys.

Vos po trejų metų M. Knauss vėl atsidūrė ant „New York“ viršelio. Tik šį kartą ji jau buvo D. Trumpo žmona, tikra įžymybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)