Žvaigždė prieš kurį laiką pateko į antraštes, kai, kaip buvo teigiama, slapta ištekėjo už kino magnato, o prabėgus vos 12 dienų po vestuvių paskelbė apie skyrybas. Vienas šaltinis vėliau „People“ patvirtino, kad iš tiesų po sausio 20 d. įvykusių jungtuvių sutuoktiniai nesusitvarkė teisinių dokumentų, jog gautų santuokos liudijimą.

„Aš nebuvau ištekėjusi“, – „The New York Times“ straipsnyje patvirtino ir pati P. Anderson. „Esu romantiška. Manau, esu lengvas taikinys. Man regis, žmonės tiesiog gyvena baimėje. Nelabai suprantu, kas buvo nutikę, bet manau, jog baimė tam turėjo didžiulės įtakos“, – pridūrė ji.

„Tai buvo tiesiog trumpa akimirka. Akimirka, kuri atėjo ir praėjo, tačiau nebuvo vestuvių, nebuvo santuokos, nebuvo nieko. Tarsi to apskritai nebūtų nutikę. Skamba keistai, bet būtent taip ir buvo“, – pasakojo aktorė.

Visgi tai nereiškia, kad ji atmeta dar vienos santuokos galimybę ateityje – reikia tikėtis, paskutinės.

„Žinoma! – paklausta apie tai, ar norėtų ir vėl ištekėti, atsakė P. Anderson. – Dar vieną kartą. Dieve, prašau, dar vieną kartą. Tik vieną!”

Straipsnyje P. Anderson taip pat tvirtina, kad buvo ištekėjusi tik tris kartus. Ji atrodė sutrikusi dėl to, jog nurodomas santuokų skaičius yra didesnis.

„Aš buvau ištekėjusi tik tris kartus. Žmonės mano, kad buvau ištekėjusi penkis kartus. Nežinau, kodėl taip yra“, – sakė P. Anderson ir įvardino, kad buvo ištekėjusi už grupės „Motley Crue“ nario Tommy Lee, dainininko Kido Rocko ir pokerio žaidėjo Ricko Salomono.

„Ir tai viskas. Trys santuokos. Žinau, kad tai yra daug. Bet tikrai mažiau nei penkios“, – pasak leidinio, teigė aktorė.

P. Anderson ir T. Lee buvo susituokę nuo 1995 iki 1998 metų ir susilaukė dviejų sūnų – dabar jau 23-ejų Brandono ir 22-ejų Dylano. Jų santuoka buvo audringa, per tą laiką T. Lee pusę metų praleido Los Andželo apskrities kalėjime, į kurį pakliuvo dėl smurto prieš sutuoktinę.

Vėliau aktorė 2006-aisiais ištekėjo už K. Rocko, su kuriuo kitais metais išsiskyrė. Po to ji du kartus tekėjo (2007 ir 2014 metais) ir skyrėsi su R. Salomonu. Abi santuokos nutrūko neprabėgus nė metams.

Neseniai užsienio žiniasklaidoje buvo skelbiama, jog aktorė ištekėjo penktąkart. Vėliau paaiškėjo, jog 12 dienų trukusi Pamelos Anderson santuoka su Jonu Petersu buvo nuo pat pradžių pasmerkta, nes žvaigždės „širdis buvo pernelyg atvira“, kai ji priėmė netikėtą vedybų pasiūlymą. Skelbta, kad dviejų įžymybių sąjunga nutrūko po trumposios žinutės.

Buvusi serialo „Gelbėtojai“ (Baywatch) žvaigždė nustebino gerbėjus sausį ištekėdama už 74-erių filmų prodiuserio J. Peterso. Prabėgus mažiau nei dviem savaitėms jiedu patvirtino žinią apie skyrybas.

Tačiau draugai tvirtina, kad 52-ejų Pamela buvo emociškai pažeidžiama, kai priėmė J. Peterso pasiūlymą: ji buvo ką tik sugrįžusi iš mėnesį trukusio „dvasinio apsivalymo“ Indijoje, rašo dailymail.co.uk.

Vienas žvaigždei artimas šaltinis sakė: „Pamelos būdas ir požiūris skiriasi nuo kitų žmonių. Ji turi didelę širdį ir myli smarkiai, stipriai ir greitai. Ji sugrįžo iš kelionės, o Jonas tuomet pasakė: „Aš tave myliu, susituokime“. Tad ji sutiko“.

Prieš priimdama staigų vedybų Malibu pasiūlymą, Pamela su J. Petersu, su kuriuo susitikinėjo prieš daugiau nei 30 metų, drauge praleido „mažiau nei tris dienas“.

Tačiau šaltiniai tikina, kad gyvūnų teisių aktyvistei užteko dviejų dienų suprasti, jog padarė „siaubingą klaidą“ ištekėdama už „valdingo ir šlovės besivaikančio“ buvusio mylimojo.

„Pamela juto, kad jį erzino jos siekis išlaikyti finansinę nepriklausomybę. Jis ėmėsi skambučių jos karjeros reikalais ir įtraukė ją filmą, kurį prodiusuoja – tokie dalykai jai buvo nepriimtini, – tvirtino P. Anderson artimas šaltinis.

Tuomet Kanados žvaigždė oficialiu pranešimu patvirtino skyrybas su J. Petersu, gerbėjams sakydama, kad jiedu nutarė „praleisti šiek tiek laiko atskirai ir iš naujo įvertinti, ko jie nori iš gyvenimo ir vienas iš kito“.

Įdomu tai, kad, kaip skelbia US Weekly, poros santuoka iširo po trumposios tekstinės žinutės, kurią Pamelai parašė J. Petersas. Tuo metu „Playboy“ žvaigždė nebuvo kartu su savo sutuoktiniu.

„Visas šis santuokos dalykas... išgąsdino mane, – teigė jis ir pridūrė. – Tai privertė mane suprasti, kad būnant 74-erių man reikia paprasto ramaus gyvenimo, o ne tarptautinio meilės romano“.

„Dėl to, manau, kad geriausias dalykas, kurį mes galime padaryti yra tas, jog aš išvyksiu kelioms dienoms ir galbūt tau reiktų grįžti į Kanadą. Pasaulis žino, kad mes tai padarėme ir manau, kad dabar mums reikia keliauti atskirais keliais. Tikiuosi, kad man galėsi atleisti“, – teigė J. Petersas.

„Šilta santuokos ceremonija baigėsi Jono ir mano sąjunga. Gyvenimas yra kelionė, o meilė – procesas. Prisiminę šią amžinąją tiesą, bendrai nusprendėme atšaukti su mūsų santuokos liudijimu susijusius formalumus. Ačiū, kad gerbiate mūsų privatumą“, – pridūrė P. Anderson.

Iki šiol buvo teigiama, jog pora susituokė sausio 20-ąją privačioje ceremonijoje. Šventėje dalyvavo P. Anderson sūnūs Brandonas ir Dylanas Lee, kurių ji susilaukė su buvusiu sutuoktiniu Tommy Lee.

Buvusi J. Peterso žmona taip pat buvo ceremonijoje drauge su trimis dukterimis, kurių susilaukė su kino prodiuseriu.

Santuoką patvirtino P. Anderson atstovai.

Pamela ir Jonas susitikinėjo prieš 30 metų – pora susitiko pagarsėjusiame „Playboy“ name devintajame dešimtmetyje.

„Įėjau ir išvydau prie baro sėdintį šį angelėlį. Tai buvo Pammy. Jai buvo gal 19. Žinojau, kad ji taps didele žvaigžde“, – prisiminė J. Petersas.

„Mudu galiausiai apsigyvenome drauge. Suprantama, Hugh Hefneris mėgo ją ir matė jos grožį. Pamela buvo iš tų merginų, kurios ir be makiažo atrodo puikiai. Ji buvo labai protinga ir talentinga. Aš mėginau atkalbėti ją nuo darbo „Playboy“. Sakiau: „Mesk „Playboy“. Susitelk į rimtą karjerą“. O ji atsakė, kad esu neišmanėlis. Ji norėjo fotografuotis „Playboy“ ir atsidūrė ant 13 viršelių“, – sakė J. Petersas.

J. Petersas piršosi P. Anderson ir tada, kai jiedu draugavo devintajame dešimtmetyje, tačiau įspūdingoji šviesiaplaukė tada pasiūlymą atmetė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)