„Su gimtadieniu, mano Deni! Juk žinai, kaip stipriai tave myliu – tu mano geresnioji pusė. Esu nepaprastai laiminga, kad esi mano gyvenime. Būk laimingas“, – savo vaikinui jausmingų žodžių negailėjo mergina.

Denisas ir Marija artimai bendrauja jau beveik dvejus metus, o pažįstami nuo vaikystės. A. Pugačiovos anūko mylimoji studijuoja Maskvos valstybiniame tarptautinių santykių institute, o Denisas – viename iš prestižiškiausų pasaulio universitetų Oksforde.

Denisas Baisarovas ir jo mergina Marija

Denisas mylimąją jau pristatė savo šeimai, o praeitais metais ji netgi buvo pastebėta A. Pugačiovos septyniasdešimtmečiui skirtoje šventėje. Internautai D. Baisarovo išrinktąją netgi lygina su jo mama K. Orbakaite arba jo vyresniojo brolio Nikitos Presniakovo žmona Alena Krasnova.

Denisas Baisarovas ir jo mergina Marija

Socialiniuose tinkluose D. Baisarovą taip pat pasveikino ir jo garsioji mama. K. Orbakaitė paskelbė asmenukę su sūnumi ir prisipažino, kad visus šventės planus sujaukė naujojo koronaviruso pandemija: „Sūnau, su gimtadieniu! Šių metų gegužė tikrai ypatinga. Visi mūsų planai ir svajonės liko izoliacijoje, įskaitant ir tavo 22-ąjį gimtadienį. Tegul išsipildo visi tavo norai“.

Deniso Baisarovo mergina Marija

Priminsime, jog neseniai paaiškėjo, kad Deniso tėvas oligarchas Ruslanas Baisarovas vedė aštuoniolikmetę čečėnę Alamat Abubakarovą, su kuria susipažino socialiniame tinkle. Santuoką su jaunute mergina oligarchas įformino oficialiai neišsiskyręs su sutuoktine Madina Gaitajeva (su ja jau ilgai nebegyvena kartu), todėl Alamat faktiškai tapo jo antrąja teisėta žmona.

K. Orbakaitė ir R. Baisarovas buvo pora nuo 1997 iki 2001 metų. Po išsiskyrimo turtuolis norėjo, kad sūnus su juo gyventų Čečėnijoje, o K. Orbakaitė tam nepritarė. Kristina ir Ruslanas ilgai nerado bendros kalbos, tačiau galiausiai susitaikė ir leido Denisui pačiam rinktis.

Denisas Baisarovas su mama Kristina Orbakaite
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)