Filmo „Clueless“ filmo žvaigždė, netikėtai mirusi 2009 metais eidama 33-uosius gyvenimo metus, tapo „Discovery“ dokumentinio projekto „Brittany Murphy: An ID Mystery“ tema.

B. Murphy mirties priežastimi oficialiai įvardijama plaučių uždegimo, mažakraujystės ir apsinuodijimo vaistais kombinacija.

Dokumentinėje juostoje kalbinamas teismo medicinos ekspertas patologas Cyrilis Wechtas, kurį nusamdė B. Murphy tėvas Angelo Bertolotti.

„Fox News“ kalbėdamas apie filmą, C. Wechtas sakė: „Bertolotti buvo labai ryžtingas, norėdamas išsiaiškinti, kas iš tikrųjų nutiko jo dukrai. Netgi buvo kalbama apie aktorės palaikų ekshumavimą. Deja, aš neturiu tokių galių kaip prokuroras, taigi neradome teisėto kelio, kaip pasiekti šio tikslo. Kriminalinio tyrimo nebūta, tad niekas to ir nereikalavo“.

Brittany Murphy

Kalbėdamas apie pirminį tyrimą, teismo medicinos ekspertas pridūrė: „Man įtarimų sukėlė tai, kad tai 32 metų jauna moteris. Kaip gali būti, jog plaučių uždegimas buvo taip užleistas, o jos organizme taip siaubingai stigo geležies? Kur visą tą laiką buvo jos vyras, jos motina? Kodėl ji anksčiau nesulaukė reikiamos medicininės pagalbos? Mane tai labai nustebino. Ji tikrai turėjo finansinių galimybių apsilankyti pas gerą gydytoją. Be to, gėrė stiprius receptinius opiatus. Visa tai išties glumina“.

Aktorės tėvo užsakyti laboratoriniai tyrimai atskleidė, kad jaunos moters plauko mėginyje rasta net 10 galimai toksiškų sunkiųjų metalų, o tai leidžia daryti išvadą, kad B. Murphy galėjo būti nuodijama.

C. Wechtas sako, jog „neįmanoma“ atmesti versijos, kad B. Murphy galėjo būti nužudyta. Jis pridūrė: „Tokių dalykų atmesti nevalia. Reikia atsakyti į klausimus – klausimus, į kuriuos kol kas atsakymų neradome“.

Brittany Murphy

A. Bertolotti buvusi žmona Sharon Murphy 2013 metais parašė laišką „The Hollywood Reporter“, kuriame atmeta įtarimus, jog jos dukra buvo nunuodyta.

„Tokie teiginiai paremti nepagrįstais įrodymais, ir skamba kaip įžeidimas tragedijos, kurią visi išgyvenome, akivaizdoje“, – parašė ji.

B. Murphy vyras britų scenaristas Simonas Monjackas rastas negyvas praėjus penkiems mėnesiams po žmonos mirties. Įtarimų taip pat kelia ir tai, jog jo mirties priežastimis taip pat nurodytas plaučių uždegimas ir mažakraujystė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)