Dauguma Jungtinių Valstijų valstijų jau ėmėsi švelninti karantino sąlygas, įskaitant ir Kaliforniją, kur paplūdimiai veiklą atnaujino jau praeitą savaitgalį. Nepaisant šios džiugios žinios, 55 metų dainininkė T. Braxton teigia nenorinti rizikuoti ir ten lankytis kol kas neplanuoja.

Taigi, moteris pasipuošė atviru dviejų dalių maudymosi kostiumėliu ir nusifotografavo priešais veidrodį. Nuotrauką gerbėjams paskelbė socialiniuose tinkluose.

„Atminties dienos savaitgalis. Paplūdimiai jau veikia, mano kūnas paplūdimio pramogoms pasiruošęs... tik bijau ten eiti. COVID-19 nesitraukia. Geriau liksiu saugi namuose!“, – prie nuotraukos parašė dainininkė.


Nuotrauka ji pasidalijo ir tviteryje, kur parašė: „Mano kūnas pasirengęs paplūdimiui, tačiau dar nepasirengęs paplūdimys“.

Komentaruose gerbėjai negailėjo komplimentų mylimai žvaigždei.

Dainininkės sesuo Tamar Braxton pasidalino sesers nuotrauka su prierašu „Gyva legenda“.

Tą patį savaitgalį vien su bikiniu leido ir kita garsi moteris – 62-jų aktorė Sharon Stone. Jos nuotraukas galite išvysti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)