Gerbėjai 35 metų realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ gražuolę apkaltino pasidarius kosmetinių procedūrų ar netgi kreipusis į plastikos chirurgus. Deja, bet apmaudi „Photoshop“ klaida labai aiškiai parodė, kad magiškų išvaizdos tobulinimo triukų Khloe greičiausiai ėmėsi pati.

Akyliausi gerbėjai pastebėjo, kad iš pirmo žvilgsnio tobuloje nuotraukoje iš vienos pusės stinga grandinėlės ant Khloe kaklo.

Įsižiūrėjus atidžiau, tikrai galima pastebėti, kad pusė grandinėlės atrodo tarsi išsiliejusi.

Vienas komentatorius parašė: „Hm, kodėl grandinėlė paslėpta po oda, o kitoje nuotraukoje jos iš viso trūksta. Mergaite, kur likusi tavo grandinėlės dalis?“.

Apie tą pati kalbama ir kituose po nuotrauka paliktuose komentaruose: „Nežinau, kaip teisingai reikėtų koreguoti nuotraukas, bet kai matau, kad vienoje kaklo pusėje grandinėlė yra, o kitoje – nebėra, man tikrai kyla įtarimų“.

„Niekada nesinaudojau nuotraukų tobulinimo programomis, bet, jeigu būčiau Khloe Kardashian, tikrai nepamirščiau pasirūpinti savo grandinėle“, – parašė kitas internautas.

Trijose portretinėse nuotraukose „E!“ žvaigždė pristatė savo naują šukuoseną, saulės nubučiuotą odą ir akivaizdžiai lieknesnę figūrą.


Gerbėjai, bičiuliai ir sekėjai nedelsdami suskubo į komentarų skiltį, kur dalijosi įspūdžiais apie drastiškus gražuolės karantino pokyčius. Dauguma rašė, kokia Khloe nuostabi, bet atsirado ir tokių, kurie tvirtino, kad nuotraukos neturi nieko bendro su realybe ir vienas netgi paprašė tikrosios Kh. Kardashian atsistoti.

Vienas itin kritiškai nusiteikęs gerbėjas tviteryje parašė: „Khloe Kardashian kiekvienais metais atrodo kaip vis kitas žmogus“. Žinoma, toks teiginys buvo iliustruotas nuotraukomis iš įvairių žvaigždės gyvenimo etapų.

„Ką Khloe Kardashian bando apgauti?“, – apmaudo neslėpė kitas tviterio naudotojas.

Vienas gerbėjas pasitelkė humorą: Nežinau, ar Khloe Kardashian kreipėsi į plastikos chirurgą, ar čia kokios programėlės nuopelnas, bet ir aš taip noriu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)