Net plastikos chirurgai žiniasklaidai ne kartą komentavo, kad žvaigždė savo grožį greičiausiai palaiko kuo natūralesniais būdais, nebent dėl švytinčios odos yra ryžusis hialurono injekcijoms, tačiau visa kita – sveikas maistas, daug vandens, jokio alkoholio ir daugybė vizitų pas kosmetologą.

Dėmesį traukia ir neįtikėtinai stangrios dainininkės kūno linijos bei pilvo presas. Būtent išdailintą pilvuką Jennifer naujausioje asmenukėje ir pademonstravo savo gerbėjams. Tačiau fanai pastebėjo kiek daugiau.

Akyliausieji įžiūrėjo, kad savo namų sporto salėje, Majamyje, įsiamžinusios Jennifer fone – šmaikštus vaizdelis. Už žvaigždės nugaros stovinčiame veidrodyje atsispindi populiariausiu šių dienų aksesuaru – kauke, prisidengęs vyriškis.

Nors situacija – visiškai kasdienė ir aiški, ne vienas gerbėjas pareiškė susirūpinimą. „Kodėl už Jennifer stovi kažkoks vyriškis, užsidengęs burną ranka? “ – klausė vienas fanų.

Tačiau vis tiktai portalui „The Sun“ šaltinis komentavo, kad internautus įbauginęs vyriškis – J. Lopez verslo partneris, tuo metu svečiavęsis jos namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)