C. Van Houten sakė mananti, kad aštuntajam sezonui išreikšta kritika iš tiesų „parodo, koks geras buvo serialas“, rašo „People“.

„Faktas, kad kai kurie žmonės buvo tokie nusivylę, pademonstruoja, jog visi iki tol rodyti sezonai buvo nepaprastai geri. Tad kritika yra kiek nedėkingas elgesys. Viskas iki tol buvo puiku, o dabar štai – žmonės nusivilia, nes įvykiai nesiklostė visiškai taip, kaip jie tikėjosi“, – aiškino 43-ejų aktorė.

C. Van Houten taip pat neigiamai įvertino peticiją, raginančią perrašyti aštuntojo sezono scenarijų. Aktorės teigimu, toks dalykas „peržengė gerbėjų elgesio ribas“.

„Tai tikras ekstremizmas, kuris baugina. Kai pažįsti scenaristus ir žinai, kokie suknistai puikūs jie yra, supranti, kad jie to nenusipelno. Man regis, jie, ko gero, yra pakankamai šaunūs, jog su tuo susidorotų. Visgi jie yra tik žmonės, jie bando sukurti gerą produktą“, – apie beveik du milijonus parašų surinkusią peticiją kalbėjo C. Van Houten.

Serialo kūrėjų sukurtas produktas neabejotinai buvo sėkmingas – HBO serialas vien 2019 m. pasiekė daugumos „Emmy“ nominacijų rekordą. C. Van Houten tvirtina, kad ji, skirtingai nei kai kurie gerbėjai, buvo patenkinta tuo, kaip pasibaigė žymioji istorija.

„Man patiko vidiniai mano herojės pokyčiai. Supratau, ką ji jautė. Kažkurią akimirką visas jos pasaulis ėmė byrėti – tai buvo mano mėgstamiausias epizodas“, – apie savo suvaidintą Melisandre, kuri mirė po Vinterfelo mūšio, pasakojo C. Van Houten.

Praėjusiais metais „The Hollywood Reporter“ duotame interviu C. Van Houten suvaidintos herojės mirtį pavadino „gražiu atsisveikinimu“.

„Man tai iš tiesų patiko. Tikrai labai džiaugiuosi“, – tada leidiniui pasakojo aktorė. Ji pridūrė, kad perskaičius paskutinę sceną su Melisandre kūnu „nubėgo šiurpuliukai“. „Man tokia pabaiga pasirodė graži. Buvau labai dėkinga“, – prisiminė C. Van Houten.

Nyderlandų aktorė anksčiau „People“ pasakojo, kad nepaprastai žavėjosi „Sostų karų“ aktoriais ir džiūgavo turinti galimybę dirbti su jais drauge.

„Aš galvojau: „Oho, vaidinu toje pačioje scenoje su Tyrionu, Daenerys ir visais šiais žmonėmis“. Buvo išties šaunu“, – 2017-aisiais duotame interviu pasakojo C. Van Houten, savo patirtį septintajame serialo sezone pavadinusi „linksmaisiais kalneliais“.

„Man tai buvo įspūdinga patirtis, nes vos prieš šešias savaites buvau pagimdžiusi, atsidūriau visai kitoje šalyje, turėjau mažą kūdikį ir kalbėjau valyrų kalba su įvairiausiais personažais – tiesą pasakius, man tai kiek priminė linksmuosius kalnelius“, – prisiminė C. Van Houten.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)