Verslininko, kuriam anksčiau priklausė keletas „Mcdonald's“ restoranų, gedi keturi jo vaikai. Su jų motina Clara Blickhauser jis išsiskyrė 2017-aisiais, rašo people.com.

Princo „Facebook“ paskyra atspindi jo susidomėjimą motociklais. Ant jo viršelio puikuojasi „Ducati“ nuotrauka“, gausu vaizdų, kur jis besišypsantis pozuoja ant motociklo.

Princas Otto buvo antrasis Williamo von Hesseno-Philippsthalio-Barchfeldo sūnus, dabartinė Hessenų-Philippsthalių šeimos galva. Jis buvo Prūsijos karaliaus Fredericko Williamo III ir Nyderlandų karaliaus Williamo I palikuonis.

Jo senelė iš motinos pusės buvo Prūsijos princesė Marianne, Vokietijos karališkosios Hohencolernų dinastijos atstovė.

Tai jau antroji tragiška karališkojo asmens mirtis per pastarąsias savaites. Ši mėnesį nuo širdies aneurizmos staiga mirė 31-erių Habsburgų dinastijos palikuonė princesė Maria Galitzine.

Princo Piotro Galitzine ir princesės Marios-Annos Galitzine, Austrijos erchercogienės, duktė gyveno Teksase. 2017-aisiais ji ištekėjo už Rishi Roopo Singho, virtuvės šefo iš Hjustono. Jiedu augino dvejų metų amžiaus sūnų Maximą, kurį, kaip teigiama nekrologe, princesė „mylėjo visų labiausiai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)