46-erių Brianas Austinas Greenas patvirtino, kad skiriasi su žmona savo tinklalaidėje. Iš pradžių seriale „Beverli Hilsas, 90210“ išgarsėjęs aktorius papasakojo, jog nesutarimai prasidėjo dar praėjusių metų pabaigoje, kai M. Fox ir 30-metis reperis išvyko iš šalies filmuotis naujoje juostoje. Jai grįžus, santykiai šeimoje tik prastėjo.

Vyras, pasak jo paties, davė žmonai kelias savaites ramybės, o po to pora sėdo rimtam pokalbiui.

„Ji pasakė, kad išvykusi jautėsi labiau savimi, o tokia ji sau patinka labiau, todėl nori pabandyti, kas iš to išeis. Aš buvau šokiruotas, mane tai liūdino, tačiau negalėjau pykti ant Megan, nes ji taip jautėsi ne tam, kad mane įžeistų, tiesiog ji nuoširdžiai taip jautėsi. Pokalbio metu nusprendėme kurį laiką pabūti atskirai“, – pasakojo B. A. Greenas.

Toliau laidoje jis pripažino, jog jųdviejų santykiai buvo nuostabūs ir jiedu visuomet mylės vienas kitą.

Pora augina tris vaikus – Journey River, kuriam dabar 3-ji, Bodhi Ransom, kuriam 6-eri ir vyresnėlę Noah Shannon, kuriai 7 metai.

Būtent dėl vaikų pora pasirinko civilizuotas skyrybas be pykčių ir nešvarių skalbinių plovimo viešumoje.

„Tai, ko pasiekėme būdami šeima, yra kieta ir tikrai ypatinga. Todėl norime pasirūpinti, kad tai niekur nedingtų. Norime likti draugais ir drauge atostogauti, švęsti šventes bei fokusuoti dėmesį į vaikų laimę. Nuo praėjusių metų pabaigos mes kurį laiką bandėme pabūti atskirai ir išsiaiškinti, koks yra dabartinis gyvenimas. Tai didžiuliai pokyčiai mums abiems“, – kalbėjo B. A. Greenas.

Taip pat jis užsiminė, jog skyrybos vyksta ne dėl to, kad kuris nors iš jųdviejų yra neištikimas, prakalbo ir apie sklandančias kalbas apie naujus galimus M. Fox santykius su Machine Gun Kelly (tikrasis reperio vardas Richardas Colsonas Bakeris).

„Niekad nesu jo sutikęs, tačiau kalbėjome apie jį su Meghan, šiuo metu jie yra draugai. Pagal tai, ką ji pasakojo, jis puikus, nuoširdus vyrukas. Pasitikiu jos nuomone, ji visuomet puikiai jautė žmones. Nenoriu, kad žmonės į juos žvelgtų, kaip į priešus ar į mane kaip į auką. Šis mūsų santykių etapas nėra mums naujas. Jis naujas žmonėms, kurie skaito spaudą, tačiau ne mums“, – pasakojo aktorius.

Pora susipažino filmavimo aikštelėje 2004-aisiais, kai M. Fox buvo 18 metų, o B. A. Greenui - 30-imt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)