Aktorius pasirodė pirmoje sagos dalyje ir suvaidino Tylerį Crowley.

Nei jo, nei merginos mirties priežastis kol kas nežinoma, atliekama ekspertizė.

Gregory Tyree Boyce'as iš ankstesnių santykių turėjo 10-metę dukrą Alayą, o N. Adepoju – sūnų Egyptą.

Dar gruodžio mėnesį aktorius socialiniuose tinkluose mįslingai teigė, jog negalvojo, kad sulauks 30-ties metų.

„Tam tikra prasme negalvojau, kad išgyvensiu iki 30 metų. Per savo gyvenimą, kaip ir daugelis, padariau klaidų. Tačiau šiandien yra ta diena, kai prisimenu tik gera. Koks puikus laikas gyventi. Sveikinu save su 30-mečiu! Padarykime taip, kad likę metai būtų dar geresni“, – rašė jis.

Jo mama Lisa Wayne pagerbė savo sūnų „Facebook“ įrašu: „Mano sūnelis Gregas Boyce’as buvo geriausias virėjas... Jis ketino atidaryti vištų sparnelių restoraną „West Wings“. Sukūrė savo padažus ir pavadino juos Vakarų pakrantės reperių vardais: Snoop Doggas, Kendrickas Lamaras, Roddy Ricchas, The Game ir t. t. Turėjo sugalvojęs tokių padažų kaip tekilos, žaliųjų citrinų ir agavų kombinacija. Tai buvo mano mėgstamiausias.

Mano sūnus buvo mano mėgstamiausias virtuvės šefas. Maisto gaminimas buvo jo aistra, Gregas galėjo daug pasiekti šioje srityje.“

L. Wayne pridūrė, kad jos sūnus su savo mergina verslo planą vystė „kaip komanda“, judviejų svajonė „turėjo netrukus išsipildyti“.

„Man labai blogai be tavęs. Esu pasimetusi, kenčiu, blaškausi, – rašė L. Wayne. – Paskambindavau arba parašydavau tau žinutę, kai būdavau palūžusi arba dėl ko nors nerimaudavau, ir tu pasakydavai: „Mama, viskas bus gerai, ištversime sunkumus kartu.“ Berniuk, kodėl mane palikai? Gyvenome tame pačiame komplekse, tu buvai mano virėjas. Gamindavai maistą, aš ateidavau pavalgyti, atsipalaiduodavau, o paskui pareidavau namo. Prasidėjus karantinui, vakarais eidavome pasivaikščioti. Aš, tu, Natalie, Alaya ir Kaniya radome gražų takelį, mums be galo patiko aplinka. Labai norėjau numesti svorio, bet tu vis ruošdavai valgį, kuriam negalėjau atsispirti. Kai tu mane palikai, brangusis, netekau trijų kilogramų.“

„Turėjau progą atsisveikinti su savo mama ir Channing-Celeste Wayne bei apkabinti jas paskutinį kartą. Tave paskutinį kartą mačiau pirmadienį, 2020 m. gegužės 11 d., kai užsukau į svečius. Suvalgėme Motinos dienos maisto likučius, pažiūrėjome Dave’o Chappelle laidą, tada palydėjai mane prie mano automobilio, apkabinai, pabučiavai į skruostą, pasakei, kad myli, ir paprašei paskambinti, kai grįšiu namo. Ir viskas. Daugiau nei vieno apkabinimo, nei vieno bučinio ar gražaus žodžio. Esu palūžusi. Myliu tave, Greggy, mano mielasis“, – tęsė aktoriaus mama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)