Gegužės 13 dieną savo 34-ąjį gimtadienį gimtadienį atšventusi žvaigždė, kitą dieną Los Andželo gatvėmis vaikštinėjo nešina stovo su lašeline. Žinoma, saugodamasi nuo koronaviruso, aktorė veidą dengė raspiratoriumi.

Kodėl Lena prieš išeidama pasivaikščioti namuose nepaliko lašelinės, nėra tiksliai žinoma. Tačiau galima nuspėti, kad medikamentai reikalingi gydant lėtinę ligą, apie kurią žvaigždė buvo prakalbusi praėjusių metų lapkritį, tai – Ehlers-Danlos sindromas arba įgimtas jungiamojo audinio sutrikimas, paveikiantis sąnarius, odą ir kraujagysles.

„Štai, koks tas gyvenimas, kai kamuoja lėtinės ligos. Ehler-Danlos sindromo paūmėjimas reiškia, kad dabar man reikia kiek kitokios pagalbos, nei mano bičiulių dėmesys.

Ilgus metus stengiuosi nesipriešinti niekam, kas galėtų palengvinti mano fizinę padėtį. Daug vilčių sudėjau ir į cukranendres. Bet kokiu atveju, ieškoti gydymo geriau nei visą dieną tįsoti lovoje“, – apie išmėgintus natūralius preparatus kalbėjo Lena.

Praeityje aktorę kamavo dar ir endometriozė – ginekologinė liga.

Be to, ji ne kartą kalbėjo apie sudėtingą kovą su svoriu, polinkiu priklausomybėms ir sudėtingą psichinės sveikatos būklę.

Spėliojama, kad lašelinė galėjo būti naudojama vitaminų dozės įvedimui į organizmą. Šiuo gydymosi metodu kartais naudojamasi ir siekiant palengvinti pagirias.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)