Tinklalaidės „Reality Life with Kate Casey“ eteryje 37-erių metų aktorius noriai dalijosi prisiminimais apie paauglystės metais užsimezgusią bičiulystė su dabartine Sasekso kunigaikštiene. Pasak N. Vando, jie abu lankė mokyklas Los Andžele.

„Aš mokiausi tik berniukams skirtoje mokykloje, o Meghan Markle – viename iš mūsų mokyklos padalinių, – eteryje sakė jis. – Su ja kartu užaugau. Ilgą laiką buvome draugais. Ji – metais už mane vyresnė. Meghan buvo nuostabi – moteris tarp merginų. Visi buvome ją įsimylėję. Ji buvo miela ir labai maloni.“

„Mes ją dievinome. Ji sugebėjo būti gera drauge“, – pridūrė N. Vandas kalbėdamas apie M. Markle. Galima paminėti, kad princo Harry sutuoktinė yra baigusi tik mergaitėms skirtą katalikišką Nekaltosios širdies mokyklą.

N. Vandas prisipažino, kad buvo iki ausų įsimylėjęs M. Markle, ir taip besijautusių vaikinų, esą, buvo begalė.

„Ji tiksliai žinojo, ką daro. Ji meistriškai žaidė mūsų jausmais. Visi dėl jos buvome pametę galvas, – prisiminė N. Vandas. – Kartą viename vakarėlyje ji atsisėdo man ant kelių. Buvo taip arti, kad beveik lietėmės nosimis.“

„16 metų vaikinui tokiu momentu sukyla stiprios emocijos. Ji persų kalba pasakė: „Esi be galo gražus.“ Paklausiau, iš kur moka persų kalbą. Ji tepasakė: „Išmokau dėl tavęs.“ Ir nuėjo.“

„Mėgstu pasvajoti, kad galbūt Meghan Markle žiūri „Shahs of Sunset“. Taip pat mėgstu pasvajoti, kad tą romanu beveik virtusią istoriją ji galėtų papasakoti taip pat tiksliai kaip ir aš“, – tinklalaidėje sakė N. Vandas.

Iš pradžių galėjo susidaryti įspūdis, kad apie M. Markle aktorius gali atsiliepti tik gerai, tačiau už tai, kad sudaužė geriausio jo draugo širdį, atrodo, buvo linkęs ir papriekaištauti.

„Jei Meghan Markle girdi, noriu kartą ir visiems laikams pasakyti: Meghan, tu tikrai privertei liūdėti mūsų draugą Gabe‘ą, – pasakė jis. – Mano draugas Gabe‘as, su kuriuo užaugau, mokyklos metais susitikinėjo su Meghan. Kaip sakė draugas, po to, kai nusifilmavo seriale „Kostiumuotieji“, jie kelis metus bičiuliavosi.“

„Jis sakė, kad po „Kostiumuotųjų“ ji jį tarytum persekiojo, todėl vėliau labai kentėjo. Manau, kad Gabe‘as ypač vertino judviejų draugystę“, – samprotavo N. Vandas.

Aktorius prisipažino, kad nepalankus požiūris į M. Markle ir princo Harry sprendimą atsisakyti aukščiausio rango karališkosios šeimos narių statuso jį stebina, nes, kiek jis žino, M. Markle yra tikrai malonaus būdo.

„Matydamas, kaip ji kritikuojama už tai, kad neva suskaldė karališkąją šeimą, aš tegaliu stebėtis, – eteryje sakė jis. – Tie žmonės jos nepažįsta, nėra su ja užaugę, jie nieko apie ją nežino.“

„Tai labai primena didesnę „Shahs of Sunset“ reikalų versiją. Žmonės, atrodo, išties linkę susidaryti nuomonę daug ko nežinodami. Aš patarčiau nesiskubinti su išvadomis, nes ji yra geras žmogus.“

N. Vandui tikrai gali pasitaikyti proga vėl susibičiuliauti su jaunystės dienų drauge, mat nuo karališkojo gyvenimo priedermių atsiriboję princas Harry ir M. Markle persikėlė į Los Andželą.

Tebesitęsiant koronaviruso sukeltai pandemijai, šeima gyvena Tylerio Perry rezidencijoje Beverli Hilse, nors sklinda kalbos, kad princas Harry ir M. Markle jau mąsto apie nuosavus namus vakariniame miesto rajone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)