Ne vienus metus pasaulinio garso supermodelis gyvena nuolatinėje baimėje. Dėl to derėtų kaltinti jos vyrą, verslininką Nikolajų Ščiurą. Santuoka, tikėtina, tvers neilgai – dabar S. Onopka deda visas pastangas, kad išsiskirtų. Tik tai ne taip jau paprasta – N. Ščiuras niekaip nesutinka duoti sutikimo skyryboms, nors pats, beje, net ir meilužę turi.

„Jei atvirai, esu labai nustebusi, kad po dešimties bendro gyvenimo metų mano, galima sakyti, jau beveik buvęs vyras yra nusiteikęs slėpti automobilį ir neketina atiduoti pusės mano daiktų ir papuošalų! Esu ištikta šoko!“ – piktinosi S. Onopka asmeniniame tinklaraštyje.

Manekenė ryžosi susisiekti su portalu starhit.ru ir atskleisti dar kraupesnes skyrybų su kitados mylėtu žmogumi priežastis.

„Prieš metus vyras išėjo iš kalėjimo – buvo pasodintas už sukčiavimą. Nuo tada pradėjo nesustabdomai degraduoti. Iki tol devynerius metus kentėjau jo mušama. Kai susituokėme, persikėliau gyventi pas jį. Nuo tada ir prasidėjo mušimas. Jis mane mušdavo, vėliau atsiklaupęs verkdavo, prašydavo, kad atleisčiau. Aš atleisdavau. Yra buvę ir taip, kad visiškai atsipeikėdavau praėjus net trims dienoms po mušimo. Dabar Kolia daro viską, kad atimtų iš manęs tai, kas man priklauso: nekilnojamąjį turtą, automobilius. Jis vykdo neteisėtus sandėrius be mano sutikimo“, – atviravo S. Onopka.

N. Ščiuras ir prieš uošvę rankos pakelti nesibodėjo. „Sykį jis pargriovė ją ant grindų ir ėmė spardyti. Vėliau pasirūpino, kad mama būtų nugabenta į ligoninę, bet grasindamas prisakė niekam nieko nepasakoti. Mėginau pabėgti, tačiau namie buvo pilna apsauginių. Mane gaudydavo, žiemą išbėgusią vien su kojinėmis, o tada sugrąžindavo atgal. Kolia nuolatos grasino, kad jei išeisiu, niekada neturėsiu šeimos. Viskas, ką sakau, yra gryna tiesa“, – pasakojo supermodelis.

Jau tris mėnesius S. Onopka gyvena viena Kijeve. N. Ščiuras mėgina įkalbėti ją sugrįžti, bet moteris nepasiduoda. „Bendrų vaikų neturime. Nė sykio per 10 metų nebuvau pastojusi. Gerai žinojau, kad jei pagimdysiu mudviejų kūdikį, pasirašysiu sau mirties nuosprendį. Nė karto nesikreipiau į policiją. Dabar ryžausi viską paviešinti, kadangi neadekvačios būklės vyras ėmė mane prievartauti“, – prisipažino S. Onopka.

Sunku net patikėti, kad šios poros istorijos pradžia buvo tiesiog nuostabi. Iki vestuvių šie žmonės ilgus metus bičiuliavosi. „Tai buvo besąlygiška meilė, jis elgėsi labai švelniai, sutepdavo man sumuštinių. Viskas atrodė labai gražu. Jei būtų pademonstravęs agresiją, nebūčiau už jo tekėjusi“, – aiškino S. Onopka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)