Užsienio žiniasklaida praneša, kad Holivudo garsenybė jau balandžio viduryje kreipėsi į teismą ieškodama galimybės pateikti skyrybų dokumentus, tačiau dėl karantino suvaržymų, to įgyvendinti negalėjo.

Pranešama, kad trečiadienį Mary-Kate kreipėsi su dar vienu prašymu, nurodydama, kad atvejis – kritinis ir patikino, kad jiedu su vyru jau gyvena atskirai.

Kate pareiškė, kad OIivieris privertė ją išsikraustyti iš jųdviejų Niujorke nuomoto buto savavališkai nutraukdamas sutartį ir apie tai jos iš anksto neįspėjęs.

Su M. K. Olsen susisiekė sutuoktinio advokatas pranešdamas, kad butą ji privalo palikti iki gegužės 18 d. Tačiau aktorė paprašė šį terminą pratęsti iki mėnesio galo.

Ekranų žvaigždė ir buvusio Prancūzijos prezidento brolis susitikinėti pradėjo 2012 metais, o susituokė 2015-aisiais. Jųdviejų santykius visą šį laikotarpį akylai sekė žiniasklaida.

2007 m. „Forbes“ Mary-Kate ir jos dvynę seserį Ashley priskyrė prie 11-os turtingiausių pramogų pasaulio moterų. Seserų turto vertė tuomet siekė per 100 milijonų JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)