Aštuonmetė Penelope Athena, greičiausiai nežinodama, kad mama tuo metu davė interviu gyvai internetu transliuojamoje pokalbių laidoje „Late Night with Seth Meyers“, įsliūkino į jos darbo kambarį ir mamą pavadino nevykėle.

Tiesa, netiesiogiai, o prie galvos pridėdama raidės „L“ pirštų kombinaciją, kurią jos mama iš karto iššifravo – tai žodis „loser“ (nevykelė, liet.).

„Kuo galiu jums padėti?“ – išgirdusi praveriamas kambario duris paklausė Tina, tačiau mergaitė, netarusi nė žodžio, tiesiog priartėjo prie jos stalo.

Sužinojusi, kad mama dalyvauja internetinėje konferencijoje, sustingo, o paskui prie kaktos kilstelėjo ranką.

„Ar vadini mane nevykėle? Ji ką tik pavadino mus nevykėliais. – garsiai nusistebėjo mama. – Ką gi, kolonistų laikais šio ženklo reikšmė buvo „lojalistas“.

Mergaitė ėmė juoktis ir spruko pro duris.

Vaizdo įrašą su pokalbiu ir į kadrą patekusia aktorės dukterimi galite pamatyti ČIA.

Tai toli gražu ne pirmas panašus atvejis. Anksčiau „Delfi“ rašė apie gyvame eteryje išaiškėjusią Ispanijos televizijos laidų vedėjo Alfonso Merloso paslaptį.

Tiesioginę transliaciją „Youtube“ iš namų surengęs vyras greičiausiai pamiršo apie tai įspėti savo draugę, kuri visų žiūrovų akivaizdoje nuoga prasliūkino Alfonso fone. Gerbėjai netruko pastebėti, kad apsinuoginusi gražuolė – ne jo mergina, realybės šou „Big Brother“ žvaigždė, Marta Lopez, o jo bičiulė, žurnalistė, Alexia Rivas.

Žiniasklaidai televizijos laidų vedėjas tvirtino, kad jiedu su Alexia tik geri bičiuliai ir nieko nederamo jo namuose tąkart neveikė, o jiedu su Marta kaip tik buvo nusprendę santykiuose padaryti pauzę ir nebesusitikinėjo jau keturias dienas. Tuo tarpu Alexia teigė, kad jiedu su Alfonsu susitikinėja jau beveik mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)