32 metų dainininkė, kuri laikėsi 1000 kalorijų per dieną dietos, antradienį instragrame paskelbtoje nuotraukoje parodė savo pritrenkiančią keliomis dešimtimis kilogramų lengvesnę figūrą, kurią išryškino juoda aptempta mini suknelė.


Buvęs garsios moters asmeninis treneris Pete Geracimo prisipažino, kad labai skaudu klausytis Adele metamus įvairius kaltinimus ir priekaištus dėl išvaizdos, kurių ji sulaukdavo tiek seniau, tiek dabar.

Instagrame jis parašė: „Kaip buvęs Adele asmenimis treneris Londone, galiu pasakyti, kad labai apmaudu skaityti visus tuos neigiamus komentarus ir kvailus kaltinimus, abejojančius jos neįtikėtinos sulieknėjimo istorijos autentiškumu. Iš savo asmeninės darbo kartu patirties ir kartu patirtų pakilimų ir nuosmukių galiu pasakyti, kad Adele visada klausė tik savo širdies ir niekada nešoko pagal kažkieno dūdelę“.

„Ji visada gerbė Dievo jai duotą talentą ir nesumenkindavo jo iki pigaus seksualaus įvaizdžio, kad tik kas nors pirktų jos albumus. Visada svarbiausias buvo jos balsas ir talentas. Ji niekada neapsimetinėjo kažkuo, kuo nėra. Ji buvo tokia, kokią visi matė. Ir visi labai mylėjome tai, ką matėme! Kai kartu su Adele leidomės į bendrą kelionę, ji niekada nekėlė sau tikslo „tapti itin liekna“.

Viskas buvo dėl sveikatos. Ypač po nėštumo ir operacijos. Kai pasirodė albumas „25“ ir buvo paskelbtas turas, turėjome pasirengti 13-os įtemptų mėnesių maratonui. Tuo metu ji pratinosi prie sporto ir pradėjo sveikiau maitintis. Pavyko atsikratyti nemažai kilogramų, žmonės tai pastebėjo. Jos kūno transformacija sulaukė didelio žiniasklaidos dėmesio. Jis buvo tikrai didžiulis“, – pasakoja buvęs Adele sporto treneris.

Treneris taip pat akcentuoja, kad Adele „itin rimtų asmeninių pokyčių“ ėmėsi persikrausčiusi į Los Andželą.

Atlikėja visus nustebino drastiškais pokyčiais po to, kai 2019 metų balandį pasuko skirtingais keliais su vyru Simonu Konecki, o jau rugsėjį pora oficialiai išsiskyrė.

„Nuo tada, kai persikėlė į Los Andželą, jai teko rimtų asmeninių pokyčių išbandymas. Natūralu, kad su pokyčiais ateina ir naujas savęs suvokimas, noras būti geriausia įmanoma savo versija. Ji išugdė sveikesnius mitybos pokyčius, ėmė intensyviau sportuoti – negalėjau dar labiau džiaugtis jos rezultatais ir didžiuotis ryžtu. Ši metamorfozė ne dėl albumų pardavimų, viešųjų ryšių ar noro būti sektinu pavyzdžiu.

Ji tai daro tik dėl savęs ir sūnaus Angelo. Labai norėčiau, kad žmonės deramai įvertintų jos sunkų darbą, kuriam Adele ryžosi dėl savęs ir savo šeimos. Ji tikrai sulieknėjo ne tam, kad kiti imtų jaustis blogai dėl to, kaip atrodo“, – rašo P. Geracimo.

„Ši jos transformacija neturi nieko bendro nei su jumis, nei su manimi. Ji tik apie Adele ir tai, kaip ji nori gyventi savo gyvenimą. Ji niekuo nesiskiria nuo Adele, su kuria augome ir kurią be proto mylime. Tiesiog jos dabar kiek mažiau. Tik pagalvokite – dabar, kai jaučiasi ir atrodo taip puikiai, galbūt vėl leistis į gastroles! Visi patenkinti!!!!“, – teigia treneris.

„The Daily Mail“ dėl komentaro bandė susisiekti su Adele atstovais.

Adele su buvusiu vyru Simonu augina septynerių metų sūnų Angelo. „People“ vienas šaltinis sakė, kad bene pagrindinė jos sulieknėjimo priežastis buvo noras tapti sveikesne dėl savo vaiko.

„Ji paprasčiausiai ėmė jaustis prastai. Žinojo, kad reikia kažką keisti, nes norėjo būti kuo įmanoma sveikesnė mama savo vaikui. Lieknėjimo proceso metu ji galvojo tik apie tai, jog nori geriau jaustis, ir kaip tapti geresne savo kūnui. Atsikratyti kilogramų niekada nebuvo pagrindinis tikslas“, – tvirtina šaltinis.

Dainininkės bičiuliai jau anksčiau sakė, kad skyrybos jai suteikė progą keisti gyvenimą iš pagrindų.

„Adele vėl džiaugiasi gyvenimu, o svarbiausias jos prioritetas – būti geriausia mama Angelo. Jai labai patinka naujas kūno priežiūros režimas, duoda rezultatų. Tai, kad atsikratė antsvorio, tik privalumas, bet ne tikslas. Visi labai džiaugiasi teigiamais pokyčiais ir jos gera savijauta bei nuotaika“, – teigia jie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)