Pora pirmą kartą gandus apie romantišką ryšį pakurstė 2018-ųjų rugpjūtį, kai jos buvo nufotografuotos besibučiuojant.

Anksčiau skelbta, kad modeliu dirbanti Cara bei „Pretty Little Liars“ aktorė Ashley buvo susituokusios privačioje ceremonijoje Las Vegase. Jas sutuokė Elviu Presley persirengęs pastorius.

The Sun“ skelbė, kad žinoma pora jautėsi užtikrintai žengiant šį žingsnį. „Jos puikiai žinojo, ką daro ir jautėsi labai užtikrintai. Nuo jų veidų nedingo šypsenos visos ceremonijos metu. Jos tikrai įsimylėjusios bei pasiryžusios kurti šeimą“, – kalbėjo šaltinis.


Modeliu dirbanti Cara bei „Pretty Little Liars“ aktorė Ashley vilkėjo juodus drabužius ir avėjo aukštakulniais. Ceremonijos metu abi jos rankose laikė gėles.

Modelio buvusiųjų sąraše – galybė garsių vyrų, įskaitant muzikantą Jake‘ą Buggą ir dainininką Harry Stylesą.

Manoma, kad romantiškais ryšiais ji buvo susisaisčiusi su Rita Ora, Michelle Rodriguez ir Paris Jackson.

Ilgiausiai trukę jos santykiai, iki santuokos su aktore, buvo su muzikante St Vincent (tikrasis vardas – Annie Clark). Pusantrų metų užsitęsęs moterų ryšys nutrūko 2016 metais.

2015 metais C. Delevingne yra sakiusi nenorinti įvardyti savo seksualinės orientacijos, kadangi bet kada gali persigalvoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)