„Popmuzikos karaliene“ praminta dainininkė sakė, kad jai atliktas antikūnų testas buvo teigiamas, ir tai reiškia, kad ji buvo užsikrėtusi COVID-19.

„Šiuo metu nesergu“, – Madonna parašė per „Instagram“ socialinį tinklą, kuriame ji turi 15 mln. sekėjų.

„Kai antikūnų testas būna teigiamas, tai reiškia, kad buvai susigriebęs virusą – tai aiškiai buvo man nutikę, kai susirgau baigdama savo gastroles Paryžiuje prieš daugiau kaip septynias savaites, kartu su daugeliu mano šou artistų“, – pridūrė ji.

61 metų garsenybė Paryžiuje surengė tik vieną koncertą, vasario 22-ąją pasirodžiusi arenoje „Grand Rex“. Kitas pasirodymas buvo atšauktas – esą dėl patirtų traumų.

Vėliau Madonna atšaukė dar du koncertus Paryžiuje, turėjusius būti paskutiniuosius per pasaulines gastroles „Madame X“, Prancūzijos tarnyboms kovo pradžioje uždraudus didelius susirinkimus, siekiant sustabdyti COVID-19 plitimą.

„Tuo metu mes visi manėm sunkiai sergą gripu, – sakoma Madonnos žinutėje. – Ačiū Dievui, dabar esam gyvi ir sveiki.“

Mokslininkai skeptiškai vertina daugelio antikūnų testų tikslumą.

Kai kurie perspėja, kad netgi JAV vyriausybės neoficialius standartus atitinkantys testai kai kuriais atvejais gali rodyti teigiamą rezultatą, net jeigu tiriamas žmogus koronavirusu nebuvo užsikrėtęs.

Dainininkė žinią apie savo numanomą persirgimą COVID-19 paskelbė pasidalijusi straipsniu, kuriame sakoma, kad Madonna paaukojo 1,1 mln. dolerių (1 mln. eurų) tyrimams, turintiems padėti sukurti vakciną nuo koronaviruso.