Pranešama, jog šiandien karalienė Elžbieta II išsiuntė sveikinimus nuostabiajam mažyliui Archie. Taip pat sveikinimus perdavė Archie senelis princas Charlesas ir Camilla – socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo jauniausiojo anūko nuotraukomis.

Oficialioje britų monarchijos „Twitter“ paskyroje rašoma: „Sveikiname su gimimo diena Archie Mountbatten-Windsor, kuris šiandien švenčia pirmąjį gimtadienį. Archie yra aštuntasis karalienės proanūkis”.

Karališkosios šeimos ekspertas teigė, jog Harry ir Meghan planuoja gimtadienio proga pasirūpinti ekologišku tortu be cukraus, taškytis baseine ir vaizdo skambučio metu pabendrauti su Kembridže esančiais vaikais.

Karališkosios šeimos ekspertė Katie Nicholl teigė, jog „vaikai kelis mėnesius nematė savo pusbrolio, tad nekantrauja pamatyti, kaip jis paaugo“. Taip pat ji teigė, jog pora svarsto ir apie broliuką ar sesutę mažajam Archie.

Abejojama, ar Archie bus apipiltas gimtadienio dovanomis. Pasak ekspertų, „jis jau turi viską, ko reikia“, bei pridūrė, jog greičiausiai bus vertinamos prasmingos dovanos, pavyzdžiui, aukos vaikų labdaros organizacijoms.


Sūnaus gimtadieniui paminėti princas Harry ir Meghan Markle paskelbė naują vaizdo įrašą. Meghan skaito vieną mėgstamiausių Archie knygų „Antis! Triušis!“, Archie sėdi ant kelių.

Vaizdo įrašas paskelbtas organizacijos „Save the Children“ instagramo paskyroje.


„Delfi“ primena, jog lygiai prieš metus Meghan pagimdė sūnų, sveiką berniuką. Kūdikis gimė pirmadienį 5 val. 26 min. vietos (7 val. 26 min. Lietuvos) laiku ir svėrė 3,26 kilogramo.

„Tai buvo pati nuostabiausia patirtis gyvenime. Sūnaus atėjimas man – tikra dovana. Mama ir sūnus jaučiasi puikiai“, – BBC reporteriams sakė princas ir dėkojo žmonėms už palaikymą.

Po dviejų dienų pora parodė savo vaikelį. Baltą berankovę suknelę dėvinti Meghan atrodė itin laiminga, o vaikelį ant rankų laikantis princas Harry neslėpė šypsenos ir Vindzoro pilyje pristatydamas naują šeimos narį paminėjo, kad jis yra itin ramus.

Princas Harry, Meghan Markle ir mažasis Archie

Iškart po to, kai tapo tėvu, princas Harry žurnalistams pasakojo, jog sūnus gimė vėliau, nei buvo planuota, tad pora turėjo laiko pagalvoti apie vardus.

Vardas visus gerokai nustebino, nes britų lažybininkai didžiausią tikimybę prognozavo labiau tradiciniams vardams, tokiems kaip Arthuras, Jamesas, Philipas ir Albertas.

Iš tiesų, bukmekeriai atskleidė, kad Archie vardas sulaukė vos 60 statymų (100/1, 130 svarų arba 151 euras). Žinoma, Archie yra sutrumpinta Archibaldo versija, o jo reikšmė – drąsus ar narsus. Archibaldas Campbellas, devintasis Argailo grafas iš Škotijos, taip pat buvo princesės Dianos protėvis.

Tuo tarpu pavardė Mountbattenas-Windsoras priklauso visiems karalienės Elžbietos II ir princo Philipo vaikams ir jų palikuonims.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)