Pirmojoje serijoje rodoma, kaip 26-erių J. Bieberis ir 23-erių H. Baldwin sumąsto paplaukioti valtimi netoliese esančiame ežere. Beplaukiodami jie ima atvirai kalbėtis apie savo santykių pakilimus ir nuosmukius, pamini ir išsiskyrimą 2016-aisiais.

Kalbėdama apie tai, kaip pavyko atgauti pasitikėjimą J. Bieberiu, kuris priminė jai, kiek „tuo metu patirta skausmo“, H. Baldwin teigė susitelkusi į savo pačios gerovę.

„Manau, iš tiesų svarbu yra tai, kad nuo to laiko, kai tu ir aš nutraukėme santykius ir nesutarėme, aš iš esmės buvau viena ir rūpinausi savimi. Nesistengiau pasinerti į santykius, išbandžiau kitus dalykus, mėginau nukreipti savo dėmesį ir pamiršti“, – sutuoktiniui pasakojo H. Baldwin.

Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

„Neieškojau kito žmogaus, kuris galėtų užimti tavo vietą, neieškojau kitų santykių, nemėginau tokiu būdu užpildyti tuštumos. Aš iš tiesų leidau sau jausti mane apėmusias emocijas. Tai atrodė tarsi gedulas – taip ir buvo. Juk jauti, kad praradai žmogų, kurį labai myli, kuris tau rūpi“, – kalbėjo modelis.

„Pamenu, kad tu man taip rūpėjai, jog galvojau: man netgi nesvarbu, ar jis liks mano gyvenime – ar palaikysime romantiškus santykius. Man jis tiesiog taip rūpi, kad noriu, jog mudu apskritai išliktume vienas kito gyvenime, – tęsė H. Baldwin.

„Kai tai prisimenu, galiu pasakyti, kad geriausias dalykas buvo tai, jog praleidome šiek tiek laiko atskirai vienas nuo kito ir turėjome galimybę užsiimti savo reikalais. Jaučiau, kad atradau pagrindą savo karjerai, tapau savarankiška. Iki to laiko, kai susitaikėme, aš labai daug dirbau savarankiškai“, – pridūrė ji.

Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

Pora romantiškus santykius atnaujino 2018-ųjų vasarą.

„Kai mudu ir vėl buvome kartu, aš jaučiausi iki tol įgijusi pakankamai patirties. Sutikau daugybę skirtingų žmonių, bendravau su įvairiausiais žmonėmis. Patyriau, ką reiškia bendrauti su kitais žmonėmis, kartais pagalvodavau: bus šaunu, jei niekados daugiau nebesikalbėsiu su kitu žmogumi, su kitu vaikinu. Tačiau tai man neberūpėjo. Jutau, kad žinau, ko noriu“, – prisiminė H. Baldwin.

„Prieš mudviem ir vėl atnaujinant santykius aš turėjau daug abejonių, netgi nežinojau, kas vyksta tavo gyvenime. Buvau kiek pasimetusi... Ir kai mudu ir vėl ėmėme susitikinėti, mūsų draugai – suprantama, kad turime daugybę bendrų draugų – ėmė man pasakoti, jog tu iš tiesų stengeisi tobulėti ir tau puikiai sekėsi. Jiems išties padarė įspūdį tai, kaip tu gyvenai ir kaip stengeisi. Daugiau nebebuvai tas mergišius“, – pasakojo H. Baldwin.


J. Bieberis taip pat prisiminė atskirai praleistą laiką.

„Labai svarbu atleidimas – tau mano atžvilgiu prireikė daug atlaidumo. Ir atvirkščiai. Mes abu padarėme klaidų ir, manau, suprantame, jog Dievas mums atleido ir suteikė malonės. Mums tai davė galimybę suteikti malonę vienas kitam“, – kalbėjo J. Bieberis.

„Atleidimas yra svarbiausias dalykas. Tada priimi žmogų su visomis jo klaidomis, visomis jo kaltėmis, visais jo sprendimais“, – sutiko H. Baldwin.

Po drauge praleistos vasaros, kai jiedu buvo neišskiriami, J. Bieberis ir H. Baldwin 2018-ųjų liepą susižadėjo Bahamuose. Rudenį jiedu susituokė slaptoje ceremonijoje Niujorke. O 2019-ųjų rugsėjį pora Pietų Karolinoje surengė vestuvių šventę draugams ir artimiesiems.

Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

Pirmojoje serijoje pora taip pat atsakė į vienas kito užduotus klausimus apie jų santuoką.

Paklausta apie didžiausią dovaną, kurią suteikia santuoka, H. Baldwin savo vyrui atsakė: „Tai neabejotinai yra draugystė, kurią gauni iš santuokos. Kuo daugiau dėl jos stengiesi ir kovoji, kad ji būtų tvirta, tuo daugiau darbo ir pastangų prireikia. O kaip tau atrodo?“

Pritardamas žmonai ir klausydamas, kaip ji kalba apie judviejų santykius, J. Bieberis atsakė: „Neabejotinai taip“.

„Mums teko daug stengtis dėl santykių. Manau, kad visa tai atsiperka, nes itin sustiprėja tarpusavio ryšys, galime tapti tokie artimi, tarsi virstame vienu. Žinoma, tu esi mano geriausias draugas. Manau, kad tai yra didžiausias atpildas – turėti geriausią draugą, su kuriuo drauge gali daryti viską“, – toliau kalbėjo H. Baldwin.

Kalbėdamas apie tai, koks yra geriausias su santuoka susijęs dalykas, J. Bieberis sakė: „Manau, santuoka suteikia tam tikro saugumo. Dievo akivaizdoje ištari priesaiką mylėti tą žmogų varge ir džiaugsme, sveiką ir sergantį“.

Turėdamas omenyje Laimo ligą ir neseniai išgyventas sveikatos problemas, dainininkas pridūrė, jog džiaugiasi šalia turėdamas Hailey.

„Su manimi tu elgeisi nuostabiai. Tu buvai šalia, kai aš su tuo kovojau. Dabar aš jaučiuosi, kad išgyvenu patį geriausią laiką. Tu ir aš esame artimi kaip niekada, man iš tiesų smagu su tavimi patirti naujus dalykus, keliauti“, – sakė dainininkas.

Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

J. Bieberis taip pat kalbėjo apie sunkiausius su santuoka susijusius dalykus ir užsiminė, jog vis dar tenka daug dirbti.

„Yra daugybė dalykų, dėl kurių man dar reikia daug dirbti. Jie susiję su atlaidumu, pavydu, nesaugumu. Aš net neįsivaizdavau, kad visa tai slypi manyje, kol nenusprendžiau praleisti savo gyvenimo su tavimi. Suvokiau, kad mano gyvenime yra savotiškų aklųjų zonų, apie kurių egzistavimą aš nė nenutuokiau. Buvo išties sunku mėginti tai pataisyti, bet, manau, kai apsisprendi, pasidaro lengviau. Dabar aš jaučiuosi tai įveikęs, o tu ir aš esame artimi kaip niekada“, – išgyvenimais dalijosi dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)