„Dėkoju už sveikinimus. Tikiuosi, jog esate saugūs ir sveiki šiuo beprotišku laiku. Noriu padėkoti visiems, kurie šiuo metu, rizikuodami savo gyvybe, rūpinasi mumis. Jūs esate tikri angelai“, – rašo Adele.


Adele gimtadienio nuotrauka yra pirmoji šiemet. Prieš tai atlikėja buvo pasidalinusi smagiu kadru iš kalėdinio vakarėlio. Tuomet Adele buvo apsirengusi blizgią suknelę, nuotraukose įsiamžino su Grinču ir Kalėdų Seneliu.


Šių metų sausio mėnesį atostogų metu Adele susipažino su devyniolikos metų gerbėju. Jis vėliau žurnalui „People“ papasakojo apie jųdviejų pokalbį.

„Adele sakė, jog numetė nemažai svorio ir kad tai yra fantastiška patirtis. Ji atrodė tokia laiminga ir pasitikinti savimi“, – pokalbio nuotrupomis dalijosi atlikėjos gerbėjas.

Visame pasaulyje žinoma megažvaigždė neatpažįstamai atrodė ir šių metų „Oskarų“ dūzgėse.

„Ji atrodė išlaikiusi savo stilių, tačiau kartu ir visiškai kitaip. Ji buvo graži, bet beveik neatpažįstama“, – „People“ apie žvaigždę sakė vienas šaltinis.

Adele laikėsi griežto mitybos ir sporto režimo – tai jos naujojo, sveiko, gyvenimo būdo dalis. Žinoma Lenkijos televizijos laidų vedėja Kinga Rusin „Instagram“ pasidalino nuotrauka, kurioje įamžintos jiedvi su Adele, suteikdama gerbėjams galimybę žvilgtelėti į blizgučiais ir gyvūnų raštais išdabintą žvaigždės suknelę. Nuotraukos prieraše K. Rusin atskleidė, kad nematyti, tačiau Adele yra įsispyrusi į šlepetes, kurias gavo prie įėjimo.


„Kalbėjausi su Adele apie... batus. Visi prie įėjimo gavo šlepetes. Kalbėjausi su Adele apie savo aukštakulnius (ji ragino mane įsispirti į šlepetes, į kurias pati buvo įsispyrusi)“, – rašė K. Rusin.

Kitas šaltinis pasakojo, kad žvaigždė „atrodė ryški ir tokia aukšta“, pastebėjo, jog jos „lieknas liemuo, o dailią smėlio laikrodžio figūrą paryškino žvilganti leopardo rašto suknelė“. Šaltinis taip pat pridūrė, kad „Adele nusiavė batus ir ėmė šokti. Kurį laiką ji sėdėjo drauge su Nicole Richie – jiedvi šnekėjosi“.

Sausį vienas šaltinis „People“ pasakojo, kad Adele sporto veiklos susideda iš jėgos ir ištvermės bei visam kūnui skirtų pilateso treniruočių. Dainininkė, kuri, kaip manoma, 2020-aisiais džiugins naujais kūriniais, didžiausią dėmesį skiria geros savo ir septynmečio sūnaus Angelo, kurio susilaukė su buvusiu vyru Simonu Koneckiu, sveikatos būklės palaikymui.

„Paprasta atkreipti dėmesį vien į jos fizinius pokyčius, bet iš tiesų įvyko daugiau dalykų. Ji pasiekė tokį tašką, kai nebesijautė gerai. Adele suprato, kad reikia kažką keisti – ji nori būti pati sveikiausia mama“, – „People“ pasakojo šaltinis.

„Savo svorio metimo kelionėje Adele buvo susitelkusi į tai, kaip galėtų tapti sveikesne ir kaip galėtų geriau elgtis su savo kūnu. Dėmesys niekada nebuvo sutelktas į svorio metimą. Svoris nukrito, nes ji liovėsi vartoti alkoholį ir valgo sveikesnį maistą. Tačiau dabar ji džiaugiasi ir fiziniais pokyčiais. Ji pasikeitė, ji vilki kitokius drabužius ir apskritai atrodo laimingesnė“, – pridūrė šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)