„Instagram“ paskyroje atlikėja dalijasi vaizdo įrašais, pavadintais „Karantino dienoraštis“. Būtent čia Madonna gerbėjams paliko žinutę apie COVID-19 testo rezultatus.

„Atlikau testą ir jis parodė, jog turiu antikūnų. Todėl rytoj sėsiu į automobilį ir leisiuosi į ilgą kelionę. Riedėsiu atsidariusi langus ir kvėpuosiu COVID-19 oru“, – vaizdo įraše kalba Madona.


Tuo tarpu Pasaulio sveikatos organizacijos atstovai įspėja, jog kol kas nėra įrodyta, kad žmonės, pasveikę nuo COVID-19 ir turintys antikūnų, yra visiškai apsaugoti nuo pakartotinio susirgimo.

Madonna karantiną leidžia savo namuose Kalifornijoje. Atlikėja socialiniuose tinkluose paviešino vaizdo įrašus, kuriuose matyti ji ir vaikai.

Tiesa, dar metų pradžioje Madonnos pasisakymai sulaukė prieštaringų vertinimų. Tuomet vandenyje su rožių žiedlapiais mirkstanti Madonna paskelbė, kad koronavirusas yra „didysis lygintojas“. Dauguma jos prisiekusių gerbėjų pareiškė, kad šis keistas vaizdo įrašas tik atspindi privilegijuotą dainininkės padėtį

61 m. dainininkė nuoga, tik su papuošalais pamokslauja savo gerbėjams mirkdama žvakėmis apstatytoje vonioje, fone skambant instrumentinei muzikai. Ji sako, kad pandemija nesirenka, ar tu turtingas, ar vargšas.

Stebėtinai lygaus veido žvaigždė vaizdo įraše, kuris buvo paskelbtas jos paskyroje instagrame, sako: „Tai yra COVID-19 esmė. Jam nesvarbu, ar tu turtingas, ar garsus, ar sąmojingas.“ „Nesvarbu, ar esi protingas, kur gyveni, kiek tau metų, kokių neįtikėtinai įdomių istorijų gali papasakoti.“

„Visi prieš jį lygūs, ir tai yra ir baisu, ir nuostabu“, – tęsė Madonna.

„Baisu tai, kad prieš jį mes daugeliu aspektų esame lygūs, ir būtent tai yra ir nuostabu.“

Ji purkštelėjusi (ir akivaizdžiai bandydama atrodyti seksuali) pridūrė: „Kaip aš kas vakarą „Human Nature“ pabaigoje sakydavau: „Jei laivas skęsta, mes visi skęstame kartu su juo“.

Madonna paviešino ir nuotrauką, kurioje užfiksuota su žiedlapiais ant spenelių, o prie nuotraukos prirašė: „No discrimination – Covid-19! #quarantine #covid_19 #staysafe“(„Jokios diskriminacijos – Covid-19! #karantinas #covid_19 #būkite saugūs).


Šiuo metu daug neigiamo internautų dėmesio sulaukęs vaizdo įrašas ir minėta nuotrauka iš dainininkės socialinio tinklo anketos yra pašalinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)