Aktorių Bruce‘o Williso ir Demi Moore dukra buvo pakviesta į „Dopeypodcast“ tinklalaidę, kur vedėjui Dave‘ui papasakojo, kodėl jos išsiskyrę tėvai karantiną leidžia kartu jos vaikystės namuose Aidahe.

Dabartinė B. Williso žmona Emma Hemming Willis pasiliko Los Andžele kartu su poros dukromis – aštuonerių Mabel ir penkerių Evelyn. Pats faktas, kad pora šiuo metu gyvena atskirai, sukėlė nemažai kalbų, tačiau Scout atskleidė, kad yra labai paprastas paaiškinimas, kodėl su jais neapsistojo jos pamotė ir dvi mažosios sesutės.

„Labai juokinga, nes man jie paprasčiausiai itin keisti tėvai, bet aplinkiniams, aišku, visa tai atrodo kitaip. Tiesą sakant, viskas labai paprasta. Turėjo atsikelti ir mano pamotė su sesutėmis, bet mažoji, kuriai dabar gal šešeri, prieš pat kelionę kažkokioj automobilių stovėjimo aikštelėje rado medicininę adatą ir bakstelėjo sau į batelį. Jai niekas nepaaiškino nežaisti su tokiais dalykais. Žinoma, batelį pradūrė ir susižeidė pėdą. Taigi, mano pamotė turėjo pasilikti Los Andžele, vežti ją pas gydytoją, laukti rezultatų. Tėtis jau buvo pas mus, o tuo metu keliauti pasidarė sudėtinga, tad jis taip ir liko su mumis, o jo šeima – Los Andžele“, – atskleidė Scout.

Šeima apsistojo Scout ir jos dviejų seserų 31 Rumer ir 26 metų Tallulah vaikystės namuose, kur visi gyveno iki tėvų skyrybų 2000 metais.


„Labai keista, kad abu tėvai namuose, kuriuose mus augino, labai miela. Jie abu tikri bepročiai, labai mieli, XX amžiaus paskutinio dešimtmečio tėveliai iš nedidelio miestelio, nusprendę čia, o ne kokiam nors Los Andžele auginti savo dukras. Labai šildo širdį. Tiesiog nuostabu, kad likimas suteikė tokią dovaną – leisti laiką kartu su jais abiem“, – geromis emocijomis dalinasi Scout.

Atrodo, kad šeima puikiai sutaria, Tallulah ir 57 metų jos mama D. Moore akimirkomis noriai dalijasi socialiniame tinkle „Instagram“. Tallulah pasidalino nuotrauka, kurioje – ji, Scout ir abu tėvai, vilkintys derančias žalias pižamas.

41 metų E. Heming pakomentavo nuotrauką: „Tikrai nedaugeliui tinka ši spalva. Šauniai atrodote, gauja“.

Balandžio pradžioje D.Moore pasidalino savo šeimos nuotrauka, kurioje laiko rankose Lauros Day knygą „Kaip valdyti pasaulį nuo savo sofos“. Nuotraukoje taip pat buvo galima pamatyti Tallulah vaikiną Dilloną Busą ir Scout mylimąjį Jake‘ą Millerį.

„Šeimos knygų klubas... Kaip valdyti pasaulį nuo savo sofos – karantino versija“, – prirašė D. Moore.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)