Per interviu „Channel 5“ laidai „Millionaire Age Gap Love“ 67 metų turtuolis ir „Phones 4U“ įkūrėjas prabilo apie savo meilę 36 metų gražuolei sportininkei iš Lietuvos ir atskleidė daugiau detalių apie santykius, kuriems visai netrukdo 31 metų amžiaus skirtumas.

Pora neseniai atšventė penktąsias santykių metines. Milijardierius teigia, kad mylimąją pirmą kartą išvydo viename dviračių sporto renginyje, ir ji tada neturėjo nė minties, kad jis valdo 1,5 mlrd. svarų vertės turtą.

Štai kaip pirmąjį susitikimą prisimena J. Caudwellas: „Susipažinome ant dviračių, vilkėjau kažkokią nutrintą dviratininko aprangą. Tikriausiai atrodžiau gana skurdžiai, bet niekada dėl tokių dalykų nesuku galvos. Manau, kad, kai susipažinome, ji pagalvojo, kad esu tikras vargšas“.

M. Vžesniauskaitė papildo mylimojo žodžius: „Per mūsų pirmą pasimatymą jis mane vežėsi į restoraną, atvyko pačia baisiausia mašina. Tikrai nepamanytum, kad tokį automobilį gali vairuoti turtingas ir sėkmingas verslininkas“.

J. Caudwellas, davęs viešą pažadą 70 proc. savo turto skirti labdarai, teigia, kad tuomet automobilio pasirinkimas buvo atsitiktinis, jis tikrai neketino apgauti gražuolės, ir sako, kad tiesiog tuo metu tai buvo vienintelė prieinama mašina.

„Jos pasiimti atvažiavau savo buvusios žmonos ūkvedės automobiliu, teko jį pasiskolinti, nes tuo metu po ranka neturėjau jokio automobilio. Sutinku, kad jis buvo baisus, sėdynės apgraužtos šuns. Tikrai siaubinga mašina, bet tuo metu kitos nebuvo. Nuo aplinkinių neslepiu savo turto, taip pat nesuku galvos, jeigu kiti žmonės galvoja, kad nieko neturiu. Dėl to tikrai esu ramus, man nerūpi, ką apie mane galvoja kiti. Galiu vairuoti tiek 50 svarų tevertą metalo laužą, tiek „Rolls Royce“, taigi žmonės, kurie manęs nepažįsta ir nėra sutikę anksčiau, kartais mane išvysta kaip labai turtingą ir sėkmingą žmogų, o kartais – vyruką nutrinta dviratininko apranga“, – sako milijardierius.

„Tuo man ir patinka Johnas, jis niekada savęs nepristato kaip turtingo ir sėkmingo, tuo nesipuikuoja. Mūsų gyvenimas yra dvejopas – normalus gyvenimas ir prabangus gyvenimas. Monake sutikau labai daug turtingų vyrų su labai pigiomis vertybėmis, o Johnas supranta tikros laimės vertę“, – priduria lietuvė.

Tiesą sakant, Johnas toks žemiškas ir paprastas, kad, atostogaudamas su Modesta, dažnai nusprendžia pataupyti, pavyzdžiui, apsistoja 40 eurų per parą kainuojančiame hostelyje, iš kurio dauguma žmonių bėgtų neatsigręždami.

„Važinėjamės dviračiais ir apsistojame bet kuriame pakelyje pasitaikiusiame hostelyje, kur tik patogu. Nakvynė gali kainuoti 40 ar 50 eurų. Kartais užklumpa liūtys, sušąlame į ožio ragą, tad sustojame mažose kavinėse, kur nė vieno žmogaus ir net nėra šildymo. Sėdime ir drebame, nes esame permirkę iki paskutinio siūlo. Valgome tai, kas pasitaiko po ranka, tikrai dažnai apsistojame hosteliuose, iš kurių dauguma žmonių spruktų neatsisukdami“, – pasakoja J. Caudwellas.

„Nesureikšminame tokių dalykų. Tiesiog taip patogiausia, gera patirtis. Nebėgame nuo gyvenimo, džiugiai sutinkame, ką jis būna parengęs. Jeigu visą laiką tiesiog vaikaisi prabangos, gyveni nepaprastai nuobodų ir savanaudišką gyvenimą, toks gyvenimas neįtikėtinai nuviliantis. Visada stengiausi vadovautis labai stipria darbo ir gyvenimo etika, neriesti nosies, pasitenkinti turėdamas mažiau. Visa tai vien pozityvios patirtys, darančios gyvenimą gražesnį. Galiu būti super prabangioje jachtoje, gyventi beprotiškai prabangų gyvenimą, tikrai nesu prieš tai nusiteikęs, tačiau nė vienas iš tų dviejų gyvenimų man neatrodo geresnis už kitą. Smagu gyventi pusiausvyroje, mėgautis prabanga, tačiau jos negeidžiu, negeidžia ir mano Modesta. Esame puiki pora, labai tinkame vienas kitam, nes nesibodime kuklesnių pasirinkimų. Noriu pasakyti, kad kartais renkamės žymiai kukliau, nei kad rinktųsi dauguma žmonių“, – apie savo pasirinkimus pasakoja milijardierius.

J. Caudwellas prisipažįsta: labai akivaizdu, kai žmonės bando prie jo prisigretinti dėl „netinkamų priežasčių“. Jis teigia, kad Modesta jam tinka, nes poros santykiai vystėsi labai natūraliai – viskas prasidėjo nuo draugystės, porą vienija ir tos pačios vertybės.

 Modesta Vžesniauskaitė

Tiesą sakant, nuogąstavimų dėl poros santykių turėjo Modestos artimieji, jie baiminosi, kad turtingas verslininkas sudaužys lietuvės širdį.

„Kai susipažinau su Johnu, man buvo 31 metai, buvau ką tik išsiskyrusi. Ir tada artimiausi bičiuliai ir šeima sužinojo, kad Johnas vyresnis ir labai turtingas, taigi pradėjo nerimauti, ar kartais jis neketinai su manim pasilinksminti, o kai pabosiu, palikti. Nepanikavau, visiems paaiškinau, kokia laiminga su juo esu. Dabar visi Johną labai myli, tiesiog dievina“, – per interviu atskleidė Modesta.

Pora vienbalsiai sutinka: Johno energija, aktyvus gyvenimo būdas ir didelės ambicijos lemia tai, jog vyras kartais atrodo netgi jaunesnis už mylimąją. Johnas juokauja: „Jeigu man būtų galima uždėti naują odą, plaukų ant galvos, eilinis žmogelis pamanytų, kad man ne daugiau trisdešimties ar keturiasdešimties, tačiau pagirtų septyniasdešimtmečio išmintį“.

Johnas Caudwellas ir  Modesta Vžesniauskaitė

„Deja, amžių išduoda raukšlės. Kaip ten bebūtų, galiu daugeliu atžvilgių aplenkti ne vieną dvidešimtmetį“, – šypsosi turtuolis.

J. Caudwellą ir M. Vžesniauskaitę vienija ir atsidavimas labdarai bei filantropijai. Milijardierius įsteigęs ne vieną labdaros fondą, tarp kurių – vaikams su negalia skirtasis „Caudwell Children“. „Caudwell Children“ padeda daugiau nei nuo 650 sutrikimų, įskaitant autizmą, kenčiantiems vaikams ir jų tėvams.

Kiekvienais metais milijardierius organizuoja „Caudwell Butterfly Ball“, kuris įprastai rengiamas vasarą, tačiau šiais metais dėl koronaviruso grėsmės nukeltas ateinantiems metams. M. Vžesniauskaitė Monake rudenį organizuoja „European Ball“, renginio metu renkamos lėšos Johno labdaros fondams: „Jeigu turtingi žmonės būtų dosnesni, pasaulis būtų geresnė vieta mums visiems“.

J. Caudwellas antrina mylimajai: „Tiesiog noriu per savo gyvenimą nuveikti kuo įmanoma daugiau gerų darbų, tikiuosi, kad mano vaikai tęs pradėtus darbus. Žinau, kad negaliu vienas pats pakeisti pasaulio, tačiau bandysiu keisti tiek, kiek leis jėgos ir galimybės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (418)