46-erių metų ekrano žvaigždė ką tik patvirtino, kad kalbos apie jos susižavėjimą 22-ejų metų muzikantu iš Kanados Goody Grace‘u – ne iš piršto laužtos. Gandai apie romantinę aktorės ir muzikanto bičiulystę pasklido po to, kai savaitgalį jie buvo pastebėti Kalifornijoje susikibę rankomis, rašoma portale celebrity.nine.com.au.

Vis dėlto, remiantis žurnalo „People“ informacija, poros ryšys jau trunka kelis mėnesius.

„Susitikinėti jie pradėjo dar metų pradžioje, – teigė leidinio kalbintas šaltinis. – Jiems smagu leisti laiką dviese ir Kate atrodo laiminga. Jo amžius jai nesudaro jokių problemų. Juk tai – tik skaičius.“

„Šiuo metu jie izoliavosi dėl karantino Kate namuose“, – pridūrė informaciją perdavęs asmuo. Sprendžiant iš visko, K. Beckinsale ir G. Grace‘as puikiai sutaria.

„Labai linksmos Velykos karantino sąlygomis“, – parašė jaunasis rokeris prie „Instagram“ paviešintos nuotraukos, kuriai pozavo su velykiniu kiaušiniu.


G. Grace‘as yra tik metais vyresnis už K. Beckinsale dukrą Lily Sheen, kurios tėvas – buvęs aktorės partneris Michaelas Sheenas.

Pernai buvo kalbama, kad K. Beckinsale bičiuliaujasi su 30-ies metų britų komiku Jacku Whitehallu, taip pat su 21-ų komiku Mattu Rife‘u, o dar anksčiau aktorė, esą, buvo užmezgusį ryšį su 26-erių metų Pete‘u Davidsonu, taip pat komiku.

„Mane stebina toks susidomėjimas“, – sakė ji pernai, išgirdusi dienraščio „Los Angeles Times“ klausimą apie savo santykius su P. Davidsonu.

„Dar nesu atsidūrusi tokioje situacijoje, nesu susitikinėjusi su kuo nors, kas būtų susikrovęs savų ydų bagažą. Tai kelia tam tikrą šoką ir prie to tenka priprasti. Jeigu žmogus patiktų bent kiek mažiau, imtum ir atsisveikintum. Jei šitai būtų kliūtis santykiams, kiltų nemenkų problemų. Vis dėlto taip nėra“, – tada kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)