Tam, kad žmonės nenumotų ranka į savijautą, C. Hartas sutiko pasidalinti išgyvenimais, ką teko iškęsti jų šeimai. Interviu telefonu vyras davė „SiriusXM“ laidai „The Jason Ellis Show“, rašo People.com.

„Viskas vyko labai įtemptai. Jie abu pasijuto labai blogai. Vaikui simptomai pasireiškė dar stipriau, nei žmonai. Tai paneigia kalbas ir mitą, kad vyresnio amžiaus žmonėms virusas yra labiau pavojingas. Pink serga astma, todėl jai virusas taip pat kėlė didžiulį pavojų. Prasidėjo krūtinės skausmai, buvo pakenkta plaučiams. Jai buvo sunku kvėpuoti“, – pasakojo žvaigždės sutuoktinis.


Pora augina du vaikus. C. Hartas sakė, kad dar visai prieš pasireiškiant ligai jis buvo išvykęs į Floridą, kur dalyvavo ralyje. Į namus grįžo likus vos kelioms dienoms iki žmonai ir sūnui pasireiškiant pirmiesiems simptomams.

„Mes gyvenome visiškame karantine nuo kovo 11 dienos. Mano šeima nebuvo išėjusi iš namų, nes mes esam tokie. Iš esmės buvome užsidarę nuo kovo 3 ar 4 dienos. Grįžau namo kovo 11-ąją ir jiems ėmė darytis bloga. Karantinui buvome užsidarę savo sodyboje“, – sakė C. Hartas.

Jis pamena, kaip žmona buvo sunerimusi dėl staigaus koronaviruso plitimo, tačiau šeima nė nenutuokė, kad COVID-19 ateis ir į jų namus. Tačiau po C. Harto grįžimo visiškoje izoliacijoje gyvenę Pink (tikrasis atlikėjos vardas Alecia Moore) bei sūnus Jamesonas pasijuto prastai.

„Vaikui pakilo aukšta temperatūra, kuri nekrito ir laikėsi dvi-tris savaites. Vaikas 4-5 kartus per dieną lįsdavo į vonią, kad nukristų temperatūra. Tuo metu blogėjo ir Alecios būklė. Todėl iš sodybos nusprendėme važiuoti į Los Andželą, kad būtume arčiau savo gydytojų. Ten praleidome penkias dienas ir kai simptomai ėmė silpnėti, vėl grįžome.

Kol kas nei C. Hartui, nei poros 8-metei dukrai Willow Sage simptomai nepasireiškė. Beje, mažasis Jamesonas, kaip sako tėtis, nebuvo tirtas nuo koronaviruso.

„Deja, medikai tyrė tik mano žmoną. Suprantame, kad jei vienas yra užsikrėtęs, tai užsikrėtę esame visi, juk visą tą laiką buvome užsidarę, todėl tikrai perėmėme virusą“, – įsitikinęs C. Hartas.

Apie tai, jog serga COVID-19, Pink socialiniuose tinkluose pranešė balandžio 3 dieną ir pareiškė, jog ligoninei, kurioje ilgą laiką dirbo jos motina ir specialiam su virusu kovojančiam fondui ji aukoja po 500 tūkst. dolerių.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)