Kai B. Williso duktė Tallulah pirmadienį „Instagram“ paskelbė nuotrauką, kurioje matyti vienodas žaliai dryžuotas pižamas vilkintys jos tėvai, o tolėliau – ir jos sesuo Scout su savo vaikinu Dillonu Bussu, taip pat vilkintys tokias pižamas, komentaruose dabartinė B. Williso žmona E. Heming Willis išreiškė savo šiltą pritarimą.

„Ši spalva tinka nedaugeliui! Šauniai atrodote, komanda“, – rašė E. Heming Willis, pridėjusi tris žalias širdelių ikonėles ir iki ašarų besijuokiantį emociuką.

„People“ anksčiau patvirtino, kad buvę sutuoktiniai ir vėl susitiko ir kartu izoliavosi, nors nėra aišku, ar 57-erių D. Moore ir trys jos dukterys – 31-erių Rumer, 28-erių Scout ir 26-erių Tallulah – visą laiką būna su 65-erių B. Willisu. Su E. 41-erių Heming Willis jis susilaukė dar dviejų dukterų – aštuonerių Mabel ir penkerių Evelyn.

Tallulah taip pat atsakė į komentarą dėl nuotraukos su savo tėvais, paaiškindama, kaip jų šeima nutarė drauge izoliuotis. Ji konkrečiai nepasakė, ar izoliavosi drauge su žymiuoju tėčiu.

„Sveiki! Nusprendėme laikytis karantino drauge ir kartu esame jau 27 dienas. Laikomės visų atsargumo nurodymų. Likite namuose ir plaukite rankas“, – rašė Tallulah.

D. Moore savo „Instagram“ paskyroje taip pat pasidalijo savo šeimos saviizoliacijos nuotraukomis, įskaitant ir kovo pabaigoje darytą nuotrauką, kurioje užfiksuota, kaip ji pati, trys dukterys ir D. Bussas sėdi jos namuose ant grindų ir peržiūrinėja šeimos nuotraukas.

„Karantino komanda rengia šeimos nuotraukų projektą“, – prie šio vaizdo rašė D. Moore.

Išdidi trijų dukterų mama taip pat pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas improvizuotas koncertas namuose – jos dukterys drauge dainuoja, o Scout groja gitara.

„Namų vaizdai. #stayhome (#likimenamuose), – rašė D. Moore.

D. Moore ir B. Willisas susituokė 1987-aisiais, o 2000-aisiais pora išsiskyrė. B. Willisas 2009-aisiais susituokė su E. Heming Willis.

D. Moore apie jų skyrybas pasakojo neseniai išleistoje savo prisiminimų knygoje „Inside Out“. Ji rašė: „Turbūt skamba juokingai, bet aš labai didžiuojuosi mūsų skyrybomis“.

„Manau, Bruce‘as iš pradžių baiminosi, kad aš galiu apsunkinti mūsų skyrybas, kad viešumon išlįs giliai slėptas mano pyktis ar kitoks mūsų santuokos palikimas, apribosiantis jo bendravimą su vaikais, kad aš griebsiuosi visų tų besiskiriančių porų naudojamų ginklų. Bet nei jis, nei aš to nedarėme“, – rašė aktorė.

D. Moore pripažino, kad išsiskyrimas „iš pradžių nebuvo lengvas, tačiau mums pavyko mūsų santykių branduoliui, mūsų šeimos pagrindui suteikti naują pavidalą – dėl šios priežasties mergaitės gali džiaugtis abiejų tėvų sukurta meilės ir palaikymo kupina atmosfera“.

„Mudu jautėme tvirtesnį ryšį nei prieš skyrybas“, – pridūrė D. Moore.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)