Kaip rašo metro.co.uk, iš Australijos į Los Andželą parskridęs Hito „Angels“ atlikėjas nedelsdamas izoliavosi. Jam tris savaites teko pabūti atskirai nuo žmonos Aydos Field ir jų keturių vaikų – septynmetės Theodoros, penkerių Charltono, vienerių Collette ir šešių savaičių amžiaus Beau.

Prisimindamas, kas nutiko, kai jis nusileido Los Andžele, R. Williamsas „The Sun“ sakė: „Kai sugrįžau į Los Andželą, buvo neįprastai debesuota ir apniukę, o dėl visų šių įvykių vaizdas atrodė tiesiog apokaliptinis“.

„Aš buvau karantine atskirai nuo savo šeimos, išsinuomojau būstą per „Airbnb“. Ėmiau nerimauti dėl maisto, dėl to, kad baigiasi vaistai, nerimavau dėl Beau ir visos savo šeimos. Kelias dienas tiesiog gyvenau baimėje“, – pasakojo dainininkas.

46-erių R. Williamsas aiškina, kad tuo metu jo organizmas tapo „mieguistas“, jis jautėsi „pavargęs ir apsunkęs“.

„Aš įtikinėjau save, kad sergu koronavirusu“, – pasakojo dainininkas.

Buvęs grupės „Take That“ narys aiškino neramiais laikais atradęs netikėtą nusiraminimo šaltinį.

„Paprastai niekada to nedarau, tačiau atsiklaupiau ir ėmiau melstis. Galvojau apie savo žmoną ir šeimą“, – atskleidė R. Williamsas.

„Per 30 sekundžių man pakilo nuotaika, jaučiausi tarsi įsimylėjęs“, – tikino dainininkas.

Popžvaigždė pridūrė: „Ir žinote ką? Simptomai pranyko, baimė atsitraukė. Apsaugojau save nuo sekinančios energijos, nuo jausmo, kad esu niekam tikęs“.

40-metė R. Williamso žmona Ayda pasidalino jo pargrįžimo namo ir džiaugsmingo susitikimo su ja ir vaikais vaizdo įrašu.

Mielame vaizde įraše girdėti, kaip Ayda sako dukteriai Theodorai ir sūnui Charltonui: „Kas ten ateina keliu? Kas ten toks?“.

Vos tik vaikai atpažino Robbie, jie, šaukdami tėtį, nubėgo su juo pasisveikinti.

„Tėtis taip džiaugiasi jus matydamas“, – Robbie sakė Ayda, o Theodora (kitaip dar vadinama Teddy) sakė: „Tėti, aš taip tavęs pasiilgau“.

Ayda prie savo įrašo pridėjo tokius žodžius: „@robbiewilliams Po trijų savaičių... IR VĖL SUSITIKOME!!!! Taip džiaugiamės, kad tėtis po saviizoliacijos sugrįžo namo“. Ayda taip pat pridūrė tokias grotažymes: #togetheratlast (#pagaliaudrauge), #quarantinelife (#gyvenimaskarantine) ir #stayhome (#likimenamuose).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)