Andrew Parkeris-Bowlesas, kuris su Camilla išsiskyrė 1995 m., po 22 metų santuokos, festivalyje lankėsi bent dvi dienas ir buvo jame pastebėtas su princese Anne (69 m.), karalienės Elžbietos dukra.

Princesės dukra Zara Tindall pirmąją festivalio dieną, kovo 10-ąją, taip pat buvo visai prie pat jo.

Ši žinia pasirodė iškart po to, kai dabartinis Camillos vyras princas Charlesas paskelbė įveikęs koronavirusą, kuris jam buvo diagnozuotas kovo 25 d.

71 m. Charleso sveikata šiuo metu yra gera, praneša jam artimi šaltiniai. Jis paskelbė, kad septynių dienų izoliacijos laikotarpis baigėsi.

Po to, kai princui Charlesui buvo nustatytas koronavirusas – jis jautė tik lengvus simptomus – jis izoliavosi nuo savo žmonos Camillos.

Šiuo metu pora apsistojusi savo namuose Berkhale, karalienės Elžbietos Balmoralo rezidencijoje Škotijoje, ir abu stengiasi vienas nuo kito izoliuotis. 72 m. Camillai taip pat buvo atliktas testas, tačiau viruso jos organizme nerasta.

Princas Charlesas šiuo metu laikosi standartinių vyriausybės ir medikų nustatytų reikalavimų, kurie galioja visoje Jungtinėje Karalystėje – pavyzdžiui, laikytis socialinio atstumo ir iš namų išeiti tik esant būtinybei. Jis ir toliau reikalus tvarkys nuotoliniu būdu – telefonu ir rengdamas vaizdo konferencijas, kaip jis tai darė nuo tada, kai jam buvo patvirtinta diagnozė.

Princo izoliavimasis truko septynias dienas, vadovaujantis vyriausybės ir medikų gairėmis. Camilla ir toliau izoliuojasi – jei kartais jai pasireikštų viruso simptomai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)