Penkis kartus „Grammy“ padovanota ritmenbliuzo dievaitė, galinti pasigirti 58 milijonais sekėjų socialiniuose tinkluose drauge sudėjus, penktadienį prie savo įrašo pridėjo grotažymę #eternally12 (#amžinaidvylikos).

„Kovo 27-ąją praleidau namuose su savo šeima ir virtualiai bendraudama su gerbėjais bei draugais iš viso pasaulio. Ačiū visiems už jūsų meilę!“, – rašė dainininkė.

Kaip rašo dailymail.co.uk, iki praėjusio penktadienio, kai M. Carey patvirtino, kad jai yra 50 metų, niekas tiksliai nežinojo dainininkės amžiaus. Jos gimimo metais dažniausiai būdavo laikomi 1969-ieji arba 1970-ieji.

M. Carey sulaukė sveikinimų gimtadienio proga iš savo draugų įžymybių Britney Spears, Barbros Streisand, JohnoTravoltos, Kerry Washington ir Millie Bobby Brown.

Sekmadienį niujorkietė savo penkių oktavų sopranu užbaigė „Fox“ organizuotą internetinį renginį „iHeartRadio's Living Room Concerts for America“.

Mariah atliko savo 1996-ųjų hitą „Always Be My Baby“ drauge su pianistu „Daniel Moore“ ir trimis pritariančiaisiais vokalistais – visi jie koncertavo nuotoliniu būdu ir buvo skirtingose vietose.

„Ačiū, kad jūs iš savo namų stebėjote, kaip aš koncertuoju savo namuose #iHeartConcertonFOX renginyje. Siunčiu savo meilę ir palaikymą visiems vietos herojams, sveikatos srities darbuotojams ir visiems, kovojantiems priekinėse šios pandemijos linijose. Viliuosi, kad mums pavyko truputį praskaidrinti jūsų dieną“, – vėliau rašė M. Carey ir paprašė paaukoti labdaros organizacijoms „Feeding America“ ir „First Responders Children's Foundation“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)