„Sky News“ skelbia, kad pirmasis M. Markle darbas bus „Disney“ filme, kuriam ji „paskolino“ savo balsą.

Filmas „Elephant“ bus pristatytas „Disney+“ televizijos kanale ir bus pasiekiamas nuo balandžio 3 d.

Naujienas apie tai, kad Meghan ir vėl darbuosis kino industrijoje paskelbė „Disney“ studija, ketvirtadienį pasidalindama filmo plakatu „Twitter“ paskyroje.

Žinią apie pirmąją M. Markle karjeros galimybę atsisakius titulų patvirtino ir Bakingamo rūmai.

Delfi primena, kad nuo balandžio 1-osios Harry ir Meghan nebeturės atstovų Bakingamo rūmuose, jų reikalais rūpinsis jų įsteigtos labdaros organizacijos komanda.

„Kunigaikštis ir kunigaikštienė gyvens tiek Jungtinėje Karalystėje, tiek Jungtinėse Valstijose. Jie ir toliau vykdys savo įsipareigojimus globotiniams, visus metus dalyvaus renginiuose Jungtinėje Karalystėje ir Britų Tautų Sandraugoje bei aktyviai dirbs kurdami dar vieną pelno nesiekiančią organizaciją. Kas per organizacija tai bus, bus paskelbta vėliau. Iš esmės poros tikslai ir veiklos temos išliks nepakitę: tai Tautų Sandrauga, bendruomeniškumas, jaunimo įgalinimas ir psichinė sveikata“, – teigia poros atstovas.

Praėjus 12 mėnesių bus parengtas karališkosios poros ir karalienės pasiekto susitarimo vykdymo įvertinimas.

Per bandomąjį 12 mėnesių laikotarpį princas Harry išsaugos majoro, leitenanto ir eskadrilės vado titulus, tačiau privalės atsisakyti jam suteiktų garbės karinių laipsnių. Kol nepasibaigs bandomieji metai ir nebus pasiektas galutinis susitarimas, jie nepereis ir kitam asmeniui.

„Sasekso kunigaikščiui ir kunigaikštienei atsisakius aukšto rango karališkųjų asmenų statuso ir siekiant finansinės nepriklausomybės, šiame kontekste termino „karališkasis“ vartojimas turi būti svarstomas. Diskusijos nebaigtos, o apie pokyčius bus pranešta pristatant naują labdaros organizaciją“, – sako atstovas.

Anot ekspertų, bent jau šiame diskusijų etape atrodo, jog žodis „karališkasis“ greičiausiai pavadinime paliktas nebus.

Kitaip nei buvo skelbta iki šiol. Meghan ir Harry oficialiai išlaikys HRH statusą, tačiau aktyviai juo nesinaudos. Ir toliau pora bus geriausiai žinomi kaip Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė.

Princas Harry – šeštasis eilėje prie sosto, tai nepasikeis ir įgyvendinus pokyčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)