„Muchtaro sugrįžimo“ žvaigždė niekada nesmerkia moterų, kurios kreipiasi pagalbos į chirurgus, norėdamos atrodyti šiek tiek geriau. „Gaila tik tų, kurios nukentėjo dėl nesėkmingų operacijų. Matydamos nesėkmę veidrodyje, jos turi jausti moralines kančias. Juk joms vėl teks viską taisyti...“, – svarsto O. Stašenko.

Pati aktorė ant grožio daktarų operacinio stalo niekada nesigulė, nes atrado alternatyvių procedūrų, kurios leidžia atjauninti veidą.


„Atlikau neoperacinį veido odos patempimą, kuris vadinamas „Ultraformer“, – apie garsenybes rašančiam rusų portalui sakė aktorė. – Gydytojas per problemines zonas vedžioja specialių aparatą, kuris skleidžia elektros impulsus. Dažniausiai tai apatinė veido dalis, skruostai ir kaklas. Viskas truko apie valandą. Toks jausmas, tarsi trauko dantų nervus. Be to, labai jautriai reaguoju į skausmą. Esu jautresnė už daugelį kitų žmonių.“

Išbandyti tokį neįprastą defektų šalinimo metodą aktorei pasiūlė jos asmeninis gydytojas, nusipelnęs chirurgas Jevgenijus Vladimirovičius Makarovas. Jį aktorė pažįsta jau 15 metų ir jam patiki savo sveikatą.


„Visi gydytojai man sakė: „Jums reikia skubiai operuotis!“. O Jevgenijus Vladimirovičius sakė priešingai: „Mes atitolinsime chirurginį įsikišimą kaip galima toliau!“ Todėl paklausiau jo patarimo ir sutikau atlikti šią procedūrą“, – pasakojo Oksana.

Procedūra kainuoja iki 75 tūkst. rublių (apie 850 eurų), tačiau aktorė sumokėjo 64 tūkst. (725 eurus), nes jos oda plona ir reikėjo mažiau elektros impulsų. Tačiau net ir dėl mažesnio jų skaičiaus poveikis buvo nemalonus.


„Po procedūros veidas patino, atsirado dvi nedidelės mėlynės, – pasakojo serialo žvaigždė. – Tuomet savaitę negalėjau praverti burnos, kalbėjau surakintais žandikauliais. Tačiau buvo pakenčiama!“

Kaip ir žadėjo gydytojas, pirmas matomas rezultatas buvo matomas jau po mėnesio. Chirurgo prognozė buvo teisinga, kardinalius 53 metų aktorės išvaizdos pasikeitimus pastebėjo ir kolegos.

„Filmavausi laidai „Vkusno“ – pasakojo aktorė. – Prieina grimuotoja ir sako, kad visi redaktoriai ir režisieriai, kurie sėdi prie aparatūros, šnibždasi ir žavisi, koks gražus mano kaklas ir smakras. Veikiausiai operaciją pasidarė! O gi nieko panašaus.“


Aktorė pripažįsta, kad jai kyla minčių gultis ant operacinio stalo, tačiau kol kas jos yra labai toli nuo realybės. O ir jos vyras Vladislavas Mina yra prieš.

„Vladas manimi žavisi, – sakė Oksana. – Sako: „Ksiušečka, tu tokia uždeganti! Niekas nežiūri į tavo pagurkliuką, nes tu skleidi charizmą!“ Vyras maldauja nieko sau nedaryti. Jis laimingas, kad radau alternatyvą chirurginei operacijai!“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)