Vaizdo įraše A. Hopkinsas sutelkia dėmesį į klavišus, tačiau taip pat nusišypso ir užmezga akių kontaktą su plaukuotuoju kompanionu. Regis, naminiam gyvūnėliui patinka gyva muzika, skelbia people.com.

„Niblo rūpinasi, kad būčiau sveikas, ir mainais nori, jog jį linksminčiau... Katinų nesupaisysi“, – rašė aktorius.

Naudodamasis socialiniais tinklais, A. Hopkinsas dažnai neapsieina be katino draugijos. Praėjusį mėnesį „Oskaro“ laimėtojas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame savo sekėjams linki labo ryto ir Niblo vadina savo „bičiuliu“.

„Tai mano bičiulis Niblo, jis visiems sako „Labas rytas“... Oi, jam nusibodo sveikintis!“, – juokiasi aktorius, kai katinas nušoka už kadro.

A. Hopkinsui patinka tapyti ir groti. Jis dažnai demonstruoja savo pianisto įgūdžius gerbėjams. Rugpjūčio mėnesį garsusis vyras pasidalijo kitu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas grojantis pianinu, o jam ant kelių sėdi Niblo. „Mano gyvenimo malonumai: katinas, pianinas ir puodelis arbatos“, – parašė aktorius.

Gruodžio mėnesį su Bradu Pittu duodamas interviu žurnalui „Interview“, A. Hopkinsas kalbėjo apie savo gyvenimą ir svarbiausius dalykus, įskaitant gyvūnus.

„Prieš kelias dienas važinėjau po Veneciją ir staiga pagalvojau: viskas tėra sapnas, iliuzija, bet tuo pačiu ir gyvenimo puikybė bei vargas. Dabar tai suvokiu labiau nei kada nors anksčiau, – tuo metu kalbėjo jis. – Tereikia apsidairyti aplinkui. Gyvenimas yra mano katine, mano šunyje, tavyje. Argi gali būti kitaip?“

„Žiūrėjau, kaip mano katinas grakščiai šokinėja ant židinio atbrailos. Jis negali parašyti knygos, nieko nežino apie filosofiją ar matematiką, bet kaip, po galais, jam pavyksta taip šokinėti? Tiesiog atima žadą“, – tęsė aktorius.

Šiuo sudėtingu metu gyvūnų prieglaudos visoje šalyje ragina gyvūnų mylėtojus į namus pasiimti augintinį, kad palaikytų draugiją saviizoliacijos metu. Taip pat žmonės tokiu būdu palengvintų prieglaudų naštą, nes pastaruoju metu atiduodama daugiau gyvūnų, nei pasiimama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)