Anksčiau paauglių dievaite vadinta, tačiau vėliau savo karjerą skandalais sugriovusi aktorė apie nėštumą pranešė socialiniuose tinkluose, tačiau vėliau įrašą ištrynė. Kelios dienos prieš tai ji nutraukė tris savaites trukusias sužadėtuves su mylimuoju Paulu Michaelu, kuris greičiausiai ir yra būsimo vaikelio tėvas.

Šiuo metu buvusi aktorė gydosi psichiatrijos klinikoje, rašo Dailymail. Būtent dėl „negebėjimo pasirūpinti nei savimi, nei kūdikiu“, iš jos gali būti atimtos motinystės teisės vos tik pagimdžius vaikelį. Tuo žada pasirūpinti 33 metų aktorės tėvai, kurie jau dabar planuoja perimti anūko globą į savo rankas.

Kaip rašo „The Blast“, A. Bynes tėvai netrukus kreipsis į teismą, kad šis įvertintų aktorės psichinę būklę. Ji šalia vaikelio tokiu atveju galėtų likti tuo atveju, jei irgi gyventų drauge su tėvais.

Globos galės prašyti ir A. Bynes buvęs sužadėtinis, kuris, greičiausiai, ir yra būsimo vaikelio tėvas. Pora susipažino anoniminių alkoholikų susirinkime. Šiems santykiams aktorės tėvai nepritaria. Jei pora norėtų susituokti. jiems reikėtų specialaus teismo ir A. Bynes mamos, kuri laikoma oficialia globėja, leidimo.

Pasklidus žiniai apie nėštumą, A. Bynes ginantis advokatas Davidas Esquibiasas žurnalistams sakė, jog šiuo metu A. Bynes gydosi psichinės sveikatos bėdas. Tačiau spaudoje pasirodę pranešimai apie tai, jog jauna moteris vėl ėmė vartoti alkoholį bei narkotikus – netiesa.

Kadaise labai populiari aktorė Amanda Bynes sausį gerbėjus nustebino nuotrauka, sukėlusia audrą socialiniuose tinkluose. Buvusi žvaigždė metė karjerą kino pramonėje ir jos gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Dabar jauną moterį sunku atpažinti, o artimieji teigia, jog ji jau baigia pasiekti dugną.

Tuomet paviešinta nuotrauka kėlė klausimų ne tik apie aktorės būklę, bet ir apie neįprastą poelgį. Ant A. Bynes kairiojo skruosto matoma tatuiruotė – širdelė nelygiais kraštais.


Į viešumą A. Bynes grįžo su trenksmu – lapkritį pasirodė ant žurnalo „Paper“ viršelio ir atvirame interviu papasakojo apie lemtingą 2013 metų gyvenimo lūžį. Iškart po to buvusi žvaigždė anksčiau laiko paliko reabilitacijos kliniką, kurioje gydėsi, o šeima viešai išsakė baimes, jog aktorė grįš prie narkotikų.

Su priklausomybėmis Amanda kovoja dar nuo 2012 metų, kuomet buvo sugauta neblaivi prie vairo. Vėliau ji pabėgo iš reabilitacijos klinikos ir niekas negalėjo jos rasti.

Aktorei teko palikti ir universitetą, kuriame ji studijavo madą. Buvusi žvaigždė sirgo ir maniakine depresija, gydėsi psichiatrijos klinikoje.

Interviu 2018 metais A. Bynes papasakojo, jog atsisakė narkotikų ir jau ketverius metus kvaišalų nevartoja. Tačiau į spaudos puslapius buvo patekusi žinia apie tai, jog aktorė padegė kaimynų įvažiavimą į namus ir vos nesudegino savo šuns.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)