„Naujausios naujienos apie maniškius. Jie išėjo iš ligoninės“, – paskelbė jis vaizdo įraše socialiniame tinkle „Instagram“.

„Žinoma, jie vis dar turės saviizoliuotis, bet jie jaučiasi gerokai geriau, ir tai guodžia“, – kalbėjo sūnus.

Ne vienu „Oskaru“ apdovanotas 63 metų T. Hanksas į Gold Koustą atvyko dėl būsimo filmo apie Elvis Presley, kurį režisuos australas Bazas Luhrmannas. Praėjusią savaitę jam ir jo bendraamžei sutuoktinei buvo nustatytas koronavirusas.

Prieš tyrimus dainų autorė ir atlikėja R. Wilson koncertavo Sidnėjuje ir Brisbane. Australijos pareigūnai siekia nustatyti visus, su kuriais atvykėliai turėjo kontaktą, kad išaiškintų galimus kitus galimo užsikrėtimo atvejus.

Chetas Hanksas paragino žmones nepanikuoti dėl ligos protrūkio ir palinkėjo visiems užsikrėtusiesiems „greitai pasveikti“.

Australijoje kol kas patvirtinta beveik 400 COVID-19 atvejų ir penki mirties atvejai.

Manoma, kad Hanksai sugrįžo į prabangų butą Gold Kouste, kur pora apsistojo aktoriui filmuojantis B. Luhrmanno filme. Jame T.Hanksas vaidins legendinio dainininko ilgametį vadybininką Tomą Parkerį.

Socialiniuose tinkluose pora pasidalino savo COVID-19 istorija, padėkojo Australijos slaugytojams ir paragino savo gerbėjus laikytis ekspertų rekomendacijų dėl ligos prevencijos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)