Pasijuokti iš šiomis dienomis visuomenę krečiančio mirtino viruso ji sumanė skrisdama lėktuvu. Internautai netruko pašiepti Avos, vadindami ją garbėtroška, dėl dėmesio galinčia padaryti bet ką.

Šiuo vaizdo įrašu sekmadienį ji pasidalijo ir tviteryje. Čia jis peržiūrėtas daugiau nei 377 tūkst. kartų.

Nors sulaukė daugybės smerkiančių žinučių, socialinių tinklų žvaigždutė nė neketino atsiprašyti už pavyzdį, kurį parodė tūkstančiams savo sekėjų.

Socialiniame tinkle ji teisinosi vienu trumpu sakiniu: „Tai tebuvo eksperimentas“.

Jos nufilmuotas išbandymas išplito ne tik socialiniuose tinkluose, bet ir žiniasklaidoje. Komentatoriai iki šiol žeria rūgščius pasisakymus apie Avos elgesį.

„Didžiausia kvailystė, kokią teko matyti“, „Jos tėvai turėtų ja labai didžiuotis“, „Tokie dalykai skirti ne kam kitam, o dėmesiui pritraukti“, – komentavo internautai.

Ava Louise buvo pasirodžiusi televizijos laidoje „Dr Phil“ (daktaras Philas, liet.), kur teigė, kad verčiau mirs jauna, nei negraži.
Tuo tarpu visame pasaulyje šiuo metu imamasi drastiškų priemonių, siekiant užkirsti kelią koronaviruso plitimui.

Covid-19 nuo sausio mėnesio pasiglemžė, kaip šiuo metu žinoma, 7175 gyvybes ir paveikė 183 112 žmonių visame pasaulyje.

Kur gyvena interneto žvaigždutė, iki šiol užfiksuoti 4556 koronaviruso atvejai, o mirė, skaičiuojama, 85 pacientai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)