Aktorius tikina besijaučiantis gerai ir iki šiol nejaučiantis koronavirusui būdingų simptomų. Nepaisant to, vos sužinojus nemalonias naujienas, 47-erių aktorius izoliavosi.

„Šį rytą aš išsityriau dėl COVID-19. Jaučiuosi gerai, kol kas neturiu jokių simptomų, tačiau buvau izoliuotas, vos tik sužinojau apie savo galimą viruso poveikį.

Likite namuose, žmonės, ir būkite pragmatiški. Aš informuosiu, kaip man sekasi. Nepanikuokite“, – savo tviteryje skelbė kino žvaigždė.


Delfi primena, kad I. Elba išgarsėjo vaidmenimis draminiuose serialuose „Blakė“ (The Wire) ir „Liuteris“ (Luther).

Britų aktorius taip pat vadino „Marvel“ filme „Toras: Ragnarokas“ (Thor: Ragnarok) ir įkūnijo Nelsoną Mandelą juostoje „Mandela: ilgas kelias į laisvę“ (Mandela: Long Walk to Freedom).

Laisvalaikiu I. Elba dažnai stoja prie didžėjaus pulto – muzikos pasaulyje jis žinomas DJ Big Driis vardu. Jis taip pat turi savo drabužių liniją. Neseniai I. Elba vedė trečią kartą – jo išrinktoji modelis Sabrina Dhowre. Iš praėjusių santykių aktorius augina du vaikus.

I. Elba, afrikiečių imigrantų vienturtis sūnus, žurnalui „People“ pasakojo apie savo vaikystę ir paauglystę. Anot Rytų Londone užaugusio aktoriaus, jo tėvai griežtai jį auklėjo, o kai jis mokėsi berniukų mokykloje, neretai susidurdavo su patyčiomis, nors užsiėmė įvairiomis sporto šakomis, įkaitant futbolą, krepšinį, kriketą, ledo ritulį ir regbį.

2018 metais I. Elbą „People“ išrinko seksualiausiu vyru. Aktorius tuomet tapo jau 33-iuoju garsiu vyru, kurį žurnalas paskelbė geidžiamiausiu pasaulyje. Pirmuoju juo tapo Melas Gibsonas 1985 metais. Pastaruoju metu šiuo titulu galėjo didžiuotis Blake'as Sheltonas, Dwayne'as „The Rock“ Johnsonas, Channingas Tatumas ir Davidas Beckhamas.

Aktorius I. Elba teigė, kad šis titulas suteikė jam daugiau pasitikėjimo savimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)