„Jaučiausi lyg patekusi į kažkokį sūkurį, ieškojau savęs. Dešimčiai metų buvau tapusi kažkieno kito aš. Dabar po truputį pradedu atrasti save ir savo vietą pasaulyje. Tai labai baugina“, – teigia moteris.

Po H. Hefnerio mirties jauna moteris daug keliavo po visą pasaulį, nes, gyvendama santuokoje, tokios galimybės paprasčiausiai neturėjusi.

„Dabar labai daug keliauju po pasaulį, noriu kuo daugiau pamatyti ir patirti. Namuose leidžiu tikrai labai nedaug laiko. Mes su Hefu labai daug laiko leisdavome namuose, buvome tikri namisėdos. Jam nepatikdavo, kad keliauju. Tikriausiai bandau atsigriebti už prarastą laiką“, – sako C. Hefner.

Šiuo metu gražuolė užima H. Hefnerio fondo viceprezidentės pareigas ir niekada nepraleidžia progos pasakyti gero žodžio apie velionį vyrą, pridurdama, kad „šalia jo visada jautėsi mylima, gerbiama, o svarbiausia iš jo išmokta gyvenimo pamoka – būti geru žmogumi“.

Per interviu „US Weekly“ žurnalui, moteris kalbėjo: „Jis neturėjo jokių paslapčių. Kiekvieną mielą dieną laikydavosi tos pačios rutinos. Visada buvo labai pagarbus kitiems. Manau, kad tiek daug pasiekusių asmenų tarpe tokių atvejų labai reta. Jam užduodavau labai daug klausimų apie verslą. Labai daug iš jo išmokau. Jis visiems buvo labai geras, buvo tarsi atversta knyga“.

Seniau Crystal apie savo santuoką su Hefu yra sakiusi, kad jų santykiuose „seksas nebuvo toks jau svarbus“, jiems smagiau būdavę kartu žiūrėti filmus ar užsiimti kita veikla. Paklausta, ar sutuoktiniai reguliariai užsiimdavo meile, Crystal atsakiusi: „Žinote, tuo jo gyvenimu laikotarpiu tai nebuvo pats svarbiausias dalykas“.

Po vyro mirties - kova su pavojinga liga

Pastarieji metai Crystal Hefner buvo išties nelengvi. Nepaisant to, kad moteris gedėjo anapilin išejusio sutuoktinio, sušlubavo ir jos sveikata.

Prieš kiek laiko ji viešai prisipažino turėjusi bėdų su krūtų implantais, o vėliau sužinojo, jog serga Laimo liga.

Vėliau C. Hefner socialiniuose tinkluose paviešino už širdies griebiantį įrašą, kuriame pasakojo apie kovą su liga ir dėkojo jai pagelbėjusiems asmenims.

„Tikiuosi, visi mėgaujatės šventėmis. Keleri pastarieji metai man buvo kupini išbandymų. Kaip jau daugelis žinote, 2016 metų pradžioje man buvo diagnozuota Laimo liga. Tai privertė mane atsitraukti ir pažvelgti ligai į akis. Jaučiausi silpna ir nugalėta. Kiekvieną rytą atsibusti man tapo iššūkiu, tačiau dabar esu dėkinga už naują požiūrį į gyvenimą. Nors ir vis dar mokausi susitaikyti su diagnoze, džiaugiuosi galėdama pasidalinti savo gyvenimo kelione su jumis.

Gyvenimas be silikoninių krūtų ir vyro milijonų

Kai mirė 91-erių sulaukęs „Playboy“ magnatas, gėdėti liko ne tik „Playboy“ modelis, metų „Playmate“ titulą gavusi Crystal Harris. H. Hefneris taip pat paliko keturis vaikus iš ankstesnių santuokų.

H. Hefneris ir C. Harris santuokoje buvo išgyvenę tik kiek mažiau nei penkerius metus, kai amerikietis žurnalo leidėjas paliko šį pasaulį. Dėl 60 metų amžiaus skirtumo poros santykiai daugelį glumino ne tik tuomet, kai H. Hefneris buvo gyvas, bet ir dabar, prabėgus dvejiems metams po jo mirties.

Nepaisant to, kaip žmonės vertino neįprastus jos ir H. Hefnerio santykius, C. Harris tvirtino, kad šie santykiai buvo iš meilės.

„Jutau, kaip smarkiai jis mane mylėjo. Aš jį labai mylėjau“, – „People“ atskleidė moteris netrukus po sutuoktinio mirties. Ji pridūrė: „Aš amžinau jausiuosi dėkinga, jog galėjau būti šalia jo, laikyti jo ranką ir sakyti, kaip stipriai jį myliu“.

„Negalėjo susitaikyti“ su H. Hefnerio mirtimi

Kitą savaitę po savo vyro mirties C. Hefner išskirtinai „People“ pasakojo apie tai, kaip jaučiasi.

„Nepajėgiau prisiversti atrašyti daugeliui žmonių ir padėkoti jiems už išreikštą užuojautą“, – aiškino tuomet 31-erių C. Hefner. „Man plyšta širdis. Vis dar negaliu su tuo susitaikyti“, – tęsė moteris.

C. Hefner savo buvusį vyrą vadino „Amerikos herojumi“. Kadangi daugelis buvo susidarę savotišką nuomonę apie H. Hefnerį dėl jo gašlaus gyvenimo būdo, C. Hefner neabejotinai galėjo jį vertinti kitaip. Moteris atskleidė, kad jos miręs vyras buvo „malonus ir kuklus žmogus, pasauliui atvėręs savo gyvenimą ir širdį“. C. Hefner dėkojo H. Hefnerio gerbėjams už išreikštas užuojautas ir palaikymą bei pripažino, jog toliau gyvena gedėdama dėl žymiojo „Playboy“ įkūrėjo netekties.

Gedulas Afrikoje

Prabėgus maždaug metams po H. Hefnerio mirties, jo našlė „Fox News“ pasakojo, kad prabėgus kiek laiko po vyro netekties jaučiasi „neblogai“, tačiau tai nereiškia, kad buvo lengva tokią būseną pasiekti.

„Pirmieji keli mėnesiai man buvo išties sunkūs. Tiesą pasakius, visai niekur nėjau“, – prisipažino moteris. Kurį laiką sustojusi, C. Hefner galiausiai nutarė gyventi toliau. Pirmiausia ji išvyko į Afriką ir patvirtino, kad nuo to laiko „tiesiog keliavo“ – veikė tai, ką itin mėgsta.

Nors ir džiaugėsi dėl galimybės keliauti, moteris prisipažino kitose gyvenimo srityse tebesijaučianti kiek pasimetusi. „Vis dar stengiuosi atrasti savo kelią. „Playboy“ rūmuose gyvenau 10 metų, buvau tokia artima Hefui ir įsitraukusį į jo gyvenimą, tad dabar mėginu atrasti savo pačios gyvenimo kelią“, – pasakojo C. Hefner.

Ar C. Hefner paveldėjo H. Hefnerio turtą?

Suprantama, kelionės po skirtingus žemynus pigiai neatsieina. Tačiau C. Hefner juk galėjo pasinaudoti savo mirusio vyro turtu, tiesa? 2013-aisiais „Us Weekly“ citavo anoniminį šaltinį, tvirtinusį, kad prieš tekėdama už H. Hefnerio Crystal pasirašė vedybinę sutartį. Pasak minėtojo šaltinio, H. Hefnerio testamentas nebuvo atnaujintas ir gražuolė žmona į jį neįtraukta. Jei šie teiginiai teisingi, C. Hefner iš tiesų nesimaudė piniguose – bent jau ne savo mirusio vyro piniguose.

Kaip paaiškėjo, net jei Crystal ir paveldėjo kažkiek H. Hefnerio turto, jo ištekliai gali būti ne tokie gausūs, kaip anksčiau skaičiuota. Nors buvo pranešama, kad grynoji jo turto vertė H. Hefnerio mirties metu buvo iki 45 milijonų dolerių (apie 40 milijonų eurų), „Fortune“ paskaičiavimais, šis skaičius artimesnis 15 milijonų dolerių (13,3 milijonų eurų) ar net mažesnei sumai – tai nėra menkas pokytis. Ko gero, C. Hefner tikrai neliko daug pinigų po to, kai sumą pasidalijo keturi H. Hefnerio vaikai.

Ką iš tiesų Crystal gavo po H. Hefnerio mirties

Gražuolė žmona iš tiesų galėjo būti neįtraukta į savo vyro testamentą, bet tai nereiškia, kad po jo mirties 2017-aisiais ji liko visiškai be nieko. Prabėgus vos kelioms dienoms po to, kai mirė „Playboy“ įkūrėjas, TMZ gavo 2013 metais H. Hefnerio pirkto namo dokumentus. Šis namas yra Holivude, Los Andžele, Kalifornijoje. Kaip paaiškėjo, dokumentas numatė, kad Crystal yra šio namo savininkė. Vadinasi, H. Hefneris užtikrino, jog ji su juo ar be jo turėtų stogą virš galvos.

C. Hefner vėliau interviu „Los Angeles Times“ pati patvirtino, kad jai priklauso minėtoji nuosavybė, ir atskleidė šiek tiek detalių apie namą. Pasak našlės, namo architektūra „visiškai skiriasi nuo „Playboy“ rūmų“, kurių kieme yra tikras zoologijos sodas su paukščiais ir beždžionėmis, taip pat nedidelis vaismedžių sodas.

Nusprendė parduoti namą

H. Hefneris užtikrino, kad žmona neliktų gatvėje, tačiau po vyro mirties praėjus keliems mėnesiams C. Hefner nutarė namą parduoti. Pasak nekilnojamojo turto kompanijos „Zillow“, ji iš pradžių namą norėjo parduoti už didoką 7,2 milijono dolerių (6,4 milijono eurų) sumą. Deja, namo parduoti nepavyko.

2018-ųjų kovą C. Hefner nusprendė ir vėl pamėginti parduoti namą, šįkart ji norėjo sumažintos 6,5 milijono dolerių (5,78 milijono eurų) sumos. Dar vienas bandymas buvo rugsėjį – tuomet našlė už namą prašė 5,8 milijono dolerių (5,16 milijono eurų). Sumažinusi sumą dar kelis kartus, C. Hefner galiausiai 2019-ųjų sausį pateikė 5 milijonų dolerių (4,44 milijono eurų) kainą. Mėnesio pabaigoje namas pagaliau buvo parduotas.

Naujajam H. Hefnerio ir C. Hefner būsto šeimininkui išties pasisekė. Iš namo atsiveria vaizdas į Sunset Strip, o jo virtuvė – tikra svajonė.

Ji grįžta prie paprastesnio gyvenimo būdo

Sužinojus, kad C. Hefner nusprendė parduoti jai paliktą namą prabėgus vos keliems mėnesiams po H. Hefnerio mirties, galima daryti prielaidą, kad jai greitai prireikė pinigų. Tačiau pati našlė teigė, jog, nors jai ir patiko namas, po H. Hefnerio jis atrodė per didelis.

Gyvenimas su „Playboy“ magnatu reiškė, kad C. Hefner teko būti ne tik su savo vyru, bet ir su visu jo personalu, įskaitant liokajus, kambarines ir virėjus. H. Hefneriui mirus, nebeliko ne tik jos vyro, bet ir prašmatnaus maitinimo ir neįtikėtinai prabangaus gyvenimo būdo, kuriuo ji mėgavosi. Tačiau C. Hefner tai nerūpi. 2018-aisiais interviu „Los Angeles Times“ ji tikino esanti pasirengusi labiau nepriklausomam gyvenimo būdui, kuriame gausu tiek tokių smulkmenų kaip išvykos į ūkininkų turgelius, tiek didžiulių pastangų, pavyzdžiui, savo tikslų siekimas.

Dėl ligos teko pašalinti krūtų implantus

2016-aisiais C. Hefner savo tinklaraštyje crystalhefner.com pasidalino keliomis kelionių akimirkomis. Tačiau tų pačių metų rudenį ji padarė pertrauką ir prie savo pomėgio grįžo jau po H. Hefnerio mirties. 2018-ųjų sausį Crystal pasidalino kai kuriomis savo kelionės po Afriką detalėmis: ji aplankė Nelsono Mandelos namus, atsipalaidavo baseine, susitiko su viešbučio, kuriame buvo apsistojusi, virtuvės šefu. C. Hefner dalinasi ne tik kelionių detalėmis, bet ir gan asmeniška informacija apie save.

Tų pačių metų rugsėjį C. Hefner išsamiai pasidalino savo asmenine patirtimi – papasakojo apie krūtų implantų sukeltą ligą: viskas galiausiai baigėsi tuo, kad 2016-aisiais implantus teko pašalinti.

C. Hefner taip pat rašė apie savo kovą su Laimo liga, su kuria susidūrė 2015-aisiais. Praėjus devyniems mėnesiams po ligos gydymo kamieninėmis ląstelėmis Crystal atskleidė besijaučianti „maždaug 80 procentų geriau“. Ji rašė: „Pasitaiko gerų ir blogų dienų, bet viliuosi, kad mano istorija bus naudinga, jei ieškote patarimų ar atsakymų“.

Ji grįžo prie darbo nekilnojamojo turto srityje

Interviu „NBC Access“ 2018-aisiais C. Hefner pasakojo besimėgaujanti grįžimu į nekilnojamojo turto sritį. „Dabar turiu kažkur penkis objektus, kuriuos pardavinėju ir nuomoju. Tai labai smagu. Mano mama yra nekilnojamojo turto agentė, o aš nekilnojamojo turto agento licenciją gavau, kai man buvo 18. Tad tai buvo tarsi smagus bobis“, – kalbėjo moteris. Tuo metu ji dar nebuvo pardavusi savo namo Holivude, kurį jai paliko H. Hefneris, tačiau Crystal atskleidė bandanti jį parduoti.

C. Hefner apie savo atsinaujinusią karjerą pasakojo ir „Los Angeles Times“. „Laikui bėgant, perpranti rinką. Pavyzdžiui, žinau, kur galima nupirkti namą už 1,2 milijono dolerių (1,07 milijono eurų), jį perstatyti ir parduoti už 3 milijonus dolerių (2,67 milijono eurų)“, – aiškino moteris.

C. Hefner išgarsėjo, kai tapo viena iš visur Hugh Hefnerį lydinčių merginų, o vėliau - jo žmona. 2012 metais vestuves atšokusi pora drauge buvo iki pat "Playboy" įkūrėjo mirties 2017-ųjų rugsėjo 27 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)