46-erių H. Klum ir 30 metų T. Kaulitzas paviešino vaizdo įrašą socialiniuose tinkluose.

„Kaip ir daugelis jūsų, aš taip pat visą savaitę sergu ir deja, mano vyras, grįžęs iš muzikinio turo prieš porą dienų, taip pat susirgo. Dėl saugumo mes leidžiame laiką atskirai, kol gausime tyrimų dėl koronaviruso rezultatus. Nenorime skleisti užkrato ir rizikuoti kitų sveikata. Net ir vienas kito“, – prie vaizdo įrašo parašė K. Klum.

Modelio teigimu, dabar svarbiausia yra būti atsakingais ir laikytis kuo toliau nuo užkrato, tik taip galime apsaugoti tuos, kuriuos mylime, kaimynus ir kitas bendruomenes.

„Prašau, klausykime nurodymų, likime namuose, ypač, jei jaučiame kokius nors simptomus“, – toliau rašė garsi moteris.

Prieš keletą dienų ji viešai skundėsi, kad negali savanoriškai pasitikrinti dėl koronaviruso, tačiau, panašu, tyrimai jau atlikti, belieka sulaukti atsakymų.

Jei pasirodytų, jog ji ar sutuoktinis užsikrėtę, jie prisijungtų prie vis gausėjančio būrio žinomų žmonių, kurie jau paskelbė nešiojantys koronavirusą. Tarp jų – aktorius Tomas Hanksas su žmona, Kanados ministro pirmininko Justino Trudeau žmona Sophie Trudeau, NBA žvaigždės Rudy Gobertas, Donovanas Mitchellas ir Christianas Woodas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)